Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KREATIVCI

Domaći glumci zaigrali tenis na praznom parkiralištu: 'Kakvi smo na sceni, takvi smo i u stvarnom životu'

Zagreb: Glumci Boris Svrtan i Ivan Jončić krate teške dane igrajući tenis na parkiralištu
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/8
13.12.2020.
u 18:12

Moj teniski partner Ivan Jončić i ja dosjetili smos e da ove teške dane prekratimo fizičkom aktivnošću na parkiralištu gdje nema auta i gdje je zatvoren promet. Igramo tenis i to će potrajati sve do kraja lockdowna. Dolje korona, kazao je Svrtan.

Domaći glumci Boris Svrtan i Ivan Jončić iskoristili su vikend za rekreaciju, a u nemogćnosti da igraju tenis na teniskom terenu dsojetili su se i zaigrali rekretivno na jednom zagrebačkom parkiralištu. 

- Glumci su uglavnom kreativni i "ludi", kako na sceni tako i u životu. Moj teniski partner Ivan Jončić i ja dosjetili smos e da ove teške dane prekratimo fizičkom aktivnošću na parkiralištu gdje nema auta i gdje je zatvoren promet. Igramo tenis i to će potrajati sve do kraja lockdowna. Dolje korona, kazao je Svrtan.

- Iskoristili smo ovaj lijep dan da se malo rekreiramo. Ne kršimo epidemiološke mjere jer smo na distanci, a preporuka Svjetske zdravstvene organizacije je da se što više krećemo na zraku. Zamolio bih sve da drže distancu, jer je to najvažnije, dodao je Ivan Jončić. 

Podsjetimo, Borisa Svrtana nedavno smo gledali u showu "Zvijezde pjevaju", a u Kerempuhu trenutačno igra u predstavi "Predsjednici & ca", gdje glumi Tita. U nedavnom intervjuu azao nam je kako se često rekreira sa suprugom Kristinom ili prijateljima. 

- Osim zajedničkih trenutaka bez ikakve presije, uživamo vikendom u planinarenju, skijanju, ljeti u morskim aktivnostima, no tu je i poseban gušt – muško jedrenje, windsurf, tenis s prijateljima i spika uz pivo nakon toga, nema boljeg. Osim zajedničkih ručkova koji završe s gitarom ili harmonikom, posebno uživam u opuštenim kavama s kćeri, na kojima pretresemo sve važno i nevažno. Život je beskrajno lijep, nije ni loše da je globalno vrijeme malo stalo, kazao je Svrtan.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije