Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"NAJBOLJE GODINE"

Dolores Lambaša glumi muškarca zarobljenog u tijelu žene

dolores
Foto: Nova TV
1/2
26.01.2010.
u 13:29

Dragošje će Vanji biti prekretnica u životu jer će upravo tamo pokušati dokazati sebi i drugima da je punokrvna žena. Kako bi ostvarila svoj cilj, sprijateljit će se sa Saškom (Mirta Zečević) koja će joj postati mentorica i pokazati joj osnove ženskog ponašanja.

Glumica Dolores Lambaša ovih se dana pridružila ekipi serije "Najbolje godine" u kojoj će utjeloviti lik sportašice Vanje Brezjak koja bježeći od novinara nakon skandala s doping testom dolazi u Dragošje gdje će prerušena u muškarca postati jedna od mještana.

No problem s doping testom je samo jedan u nizu koji muči privlačnu Vanju. Ona je, naime, muškarac zarobljen u tijelu žene i nije sigurna u svoj identitet. Dragošje će Vanji biti prekretnica u životu jer će upravo tamo pokušati dokazati sebi i drugima da je punokrvna žena. Kako bi ostvarila svoj cilj, sprijateljit će se sa Saškom (Mirta Zečević) koja će joj postati mentorica i pokazati joj osnove ženskog ponašanja. Zbog sportske karijere, Vanja nikada nije uspjela ostvariti odnos s muškarcima, kako na emocionalnoj tako ni na fizičkoj razini.

- S obzirom na to da sam s većinom glumaca već i prije radila, dolaskom na set serije "Najbolje godine" dobila sam više zagrljaja i poljubaca možda nego cijelu prošlu godinu. Potpuno sam ušla u lik i mogu reći da mi se dogodila prava mala svečanost s ovom ulogom u kojoj su mi skinuti apsolutno svi ženski atributi, a to će dovesti i do niza smiješnih situacija. Zahvalna sam što mi je dodijeljena ta uloga zbog toga što ću kroz lik Vanje, koji je metaforički donekle zasnovan na mom socijalnom 'ja', moći reći neke stvari koje sam oduvijek htjela izgovoriti - izjavila je Dolores o svojoj ulozi u "Najboljim godinama'", čiji će lik gledatelji imati priliku upoznati ovoga proljeća.

Komentara 2

OB
-obrisani-
13:57 26.01.2010.

snaćiće se ona kada su muškarci u pitanju , a još ako imaju love što ona voli pa gdje će joj biti kraj

DR
dreamteam
14:21 26.01.2010.

Nije joj bas bilo tesko da glumi muskarca.Mozda Dikan i spava s jednim transvestitom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije