Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples sa zvijezdama

Djevojke jedva čekaju kraj spektakla, a kavalir bi još plesao

Ples (1)
Foto: HTV
1/3
21.12.2012.
u 20:00

Finalisti HTV-ova showa u posljednjoj emisiji pokazat će “školsku” koreografiju i free style

Ljubitelji “Plesa sa zvijezdama” sutra će na malim ekranima pogledati pravu poslasticu. Zvjezdani finalisti – Barbara Radulović, Mirna Medaković i Saša Lozar – obuli su najbolje plesne cipelice i krenuli po pobjedu. U prvim danima natjecanja nitko se od njih nije vidio ni na prva tri mjesta. No sad, kad je trofej tako blizu, svi troje, iako to ne govore naglas, žele samo jedno – ugrabiti titulu prvaka sedme sezone showa!

Provlačio se kroz emisije

– Još ne vjerujem da sam došao do kraja. Dosad sam razmišljao o tome na koji ću se način provući od subote do subote i nisam imao očekivanja. Bilo mi je bitno da plešem i dobro se zabavim, a vidite gdje sam sada – rekao je Saša Lozar. Proglašenje superfinalista prošle je subote u čudu dočekala i glumica Mirna Medaković koju kroz ples vodi partner Damir Horvatinčić.
– Zbog ulaska u finale osjećam se odlično! Sretna sam i ponosna na Damira i sebe, no ipak ne mogu reći da se osjećam kao pobjednik – skromna je 27-godišnjakinja.

Ispunila je svoju misiju

Iako je nerijetko dobivala desetke, voditeljica Barbara Radulović još se ne želi nazvati pobjednicom. Miljenica žirija koja u showu pleše s Robertom Schubertom ispunila je misiju zbog koje je pristala zaplesati pred kamerama, a to je – dobro se zabaviti i nešto naučiti.
– Finale me je razveselilo, ali nemam velika očekivanja. U show sam došla iz ljubavi prema plesu i zbilja sam uživala. No sad sam umorna i veseli me što će sve ubrzo završiti – rekla je Barbara Radulović.

Ključne riječi

Komentara 1

SE
sestrićna
22:33 21.12.2012.

malo je tu plesa a zvijezda još i manje--

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije