Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
usred gaže

DJ Van Buuren uhvaćen na Zrću bez radne dozvole!

armin (1)
Dino Stanin/Pixsell
21.07.2012.
u 21:27

Odrađivao je gažu u klubu Papaya na Zrću, a policija ga je uhvatila bez dozvole.

Svjetski poznati DJ Armin Van Buuren sinoć je odrađivao gažu u klubu Papaya na Zrću, a policajci PU ličko-senjske, tijekom redovnog postupanja koje se odnosi na zaprječivanje nezakonitih migracija uhvatili su ga kako radi bez radne dozvole.

U priopćenju stoji da je 35-godišnji nizozemski DJ u diskoteci u vlasništvu pravne osobe iz Zagreba obavljao glazbeno-scenski nastup bez radne ili poslovne dozvole. Van Buuren, kao i vlasnik kluba, zaradili su prekršajne naloge.

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
22:00 21.07.2012.

A estradnjake novokomponovanog turbo folka iz Srbije po hrvatskim diskotekama ne provjeravaju za radne dozvole...naravno, tamo nesmiju policajci niti inspektori jer tu se zabavljaju ćelave kockaste mafijaške face sa ganovima i šefovi tih istih murijaka i inspektora...

Avatar Ivica6
Ivica6
22:05 21.07.2012.

I što je ovdje sporno? Super. I u Nizozemskoj Hrvat mora imati radnu dozvolu. Ali, kao što reče Marshall - krenuti i na klubove gdje bez radnih dozvola sviraju razni "izvođači".

OB
-obrisani-
21:51 21.07.2012.

ma jasno...sve to pandurija treba rasterati...znaju oni kak se to radi....monitore na isljeđivanje !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije