Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAŠA LOŠIĆ LOŠA

Dino Dvornik mi je spasio život, svima nedostaje njegova energija

Dino Dvornik i Saša Lošić
Foto: PIXSELL
1/6
23.04.2018.
u 09:45

Frontmen Plavog orkestra prije koncerta u Zadru ispričao je kako ga je pokojni splitski glazbenik spasio nakon prometne nesreće

Dino Dvornik glazbenik je koji je svojim bezvremenskim hitovima zadužio mnoge. A da o njemu imaju dobro mišljenje ne samo publika nego i kolege, pokazao je Saša Lošić-Loša, frontmen Plavog orkestra. Njegova je grupa proteklog vikenda nastupila u Zadru, a Loša se prije koncerta u razgovoru za filter.hr prisjetio kako mu je Dino spasio život.

– U Novom Sadu smo se vozili s Plavim orkestrom. Vozač se htio pohvaliti svojim novim Golfom II. Nagazio je na gas, vozio je... ne znam.... možda 150 na sat, prošao kroz crveno i udarili smo u neki rasvjetni stup. Ja sam sjedio između vozača i Dine koji je bio na suvozačevu mjestu. Prvo čovjek valjda ima instinkt da sebe zaštiti, a on je mene držao rukom. Držao me sve dok se nismo zaustavili. Auto je bio rascijepan k'o konzerva. Tad sam skonto da je on imao nekakvu ljudsku dimenziju, kao rijetko tko na ovim prostorima – rekao je Loša i dodao kako svima u regiji nedostaje Dino i njegova energija.

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije