Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijateljska gesta

DiCaprio pozvao k sebi R. Pattinsona na oporavak od prekida

leo
Pixsell
09.06.2013.
u 17:00

Leonardo je rekao Pattinsonu da ne smije tugovati za Kirsten Stewart jer je još premlad da bi se skrasio.

Glumac Leonardo DiCaprio želi pomoći Robertu Pattinsonu koji je nesretan zbog prekida s Kirsten Stewart. Pozvao ga je u svoju vilu u Miamiju. Leo ima iskustva u partijanju i pronalaženju zgodnih djevojaka i siguran je da će oraspoložiti prijatelja Roberta. 

- Leo ga je nazvao i rekao mu da se mora srediti. Naredio mu je da se obrije, kupi novu odjeću i dođe u Miami da se zabave jer je premlad da bi se skrasio i patio za Kirsten  - otkrio je izvor blizak DiCapriju. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije