Naslovnica Showbiz Estrada

Davora Radolfija iznenadila i dirnula šestogodišnja unuka Ema

Davor Radolfi obilježio je 30 godina karijere nastupom u Opatiji koja mu je na vrhuncu koncerta pripremila i spektakularan vatromet tako da je grad doslovno gorio, a pjevačevi glazbeni gosti Zorica Kondža, Bruno Krajcar, klapa More i grupa Ritmo Loco sjajno su se uklopili u ovu dinamičnu i zabavnu ljetnu priču.
17. lipnja 2019. u 00:12 2 komentara 1018 prikaza
Foto: Goran Kovačević/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/7

Energičnim koncertom na prepunoj opatijskoj Ljetnoj pozornici ikona domaće latino-pop glazbe, pjevač Davor Radolfi (63) proslavio je svečani jubilej, 30 bogatih godina samostalne karijere.

Dubravka i Tony Cetinski Oporavlja se u bolnici Teški dani u obitelji Cetinski: Hvala ti što si mi spasio život, sada smo 1:1

Bila je to rasplesana i vatrena noć uzbudljivog južnoameričkog ritma s primjesama tradicionalnog Mediterana; posebnog glazbenog miksa kakav domaća publika već desetljećima jedino može vidjeti i čuti u repertoaru ovog cijenjenog glazbenika. Zbog toga su mnogi, sasvim očekivano, potegnuli i po nekoliko stotina kilometara da bi uživali na ovom jedinstvenom događaju.

Kao posebnu počast Radolfiju, Opatija mu je na vrhuncu koncerta pripremila i spektakularan vatromet tako da je grad doslovno gorio, a pjevačevi glazbeni gosti Zorica Kondža, Bruno Krajcar, klapa More i grupa Ritmo Loco sjajno su se uklopili u ovu dinamičnu i zabavnu ljetnu priču.

Privlačila je pažnju Bila je seks bomba, ali Samantha iz 'Seks i grada' više ne izgleda tako

- Godinama surađujemo i prijateljujemo, Davora ne možete ne voljeti. I dalje nastupa s onim iskrenim dječačkim šarmom kakav je bio i kao mladić, a njegova publika ide za njim gdje god on nastupao. To je velika vrijednost na našoj sceni i čast mi je da sudjelujem u ovoj posebnoj obljetnici, istaknula je uoči nastupa diva dalmatinske glazbe Zorica Kondža. U Opatiji je s Radofijem premijerno izvela njihov novi duet, obradu njezine nekadašnje pjesme „Đelozija“.

 | Autor : Goran Kovačević/PIXSELL Foto: Goran Kovačević/PIXSELL

-Iako je koncert imao svoj raspored, pripremali smo ga intenzivno nekoliko tjedana, na licu mjesta, kako je večer odmicala, sve sam promijenio. Vidjeli ste iznenađena lica i smješak mojih kolega glazbenika kad sam se neplanirano spustio u publiku. To se jednostavno dogodi u trenutku jer mi pjevači smo ovdje isključivo i samo zbog te publike; ljudi koji te ponesu i koji su zasluženi što postojiš, kazao je uzbuđeni Radolfi nakon koncerta ispraćen ovacijama i nekoliko puta pozivan na bis. Vrhunac večeri bio je nesumnjivo njegov skok s bine i silazak među publiku kad se pridružio svojim mnogobrojnim obožavateljicama u prvim redovima i s njima zaplesao salsu.  

Dvije godine idile Poznati par planirao je vjenčanje, a sada su sve iznenadili prekidom

A samom pjevaču, rekao nam je, najemotivniji dio večeri bilo je neočekivano istrčavanje na pozornicu njegove šestogodišnje unuke Eme koja je voljenom djedu donijela cvijeće i snažno ga izgrlila.

Koncertom u Opatiji Davor Radolfi krenuo je na jednogodišnju turneju „Adriatica Latina“ kojom namjerava obići cijelu Hrvatsku. Njegovi najbliži suradnici, producent Robert Marušić i menadžer Ljubo Šeperić najavljuju u idućim mjesecima nastupe na atraktivnim koncertnim prostorima od Dubrovnika do Vukovara.

znamo gdje su! Sjećate li ih se? Bili su zvijezde malih ekrana, a onda su pali u zaborav

Kad su ga upitali zašto je odabrao baš Opatiju za početak svoje turneje, popularni glazbenik otkrio nam je da se na ovoj istoj Ljetnoj pozornici, prije više od tri desetljeća do ušiju zaljubio u svoju suprugu Jasnu i da je to mjesto za njega prekretnicu u životu. Kazao je to Radolfi, zagrlio dirnutu suprugu, kćer Saru, unučicu Emu i na vrlo dirljiv i romantičan način zaključio večer svog zasluženog glazbenog trijumfa.   

ACI Marine
Nautički turizam
Stigle megajahte - u hrvatske marine se u pet dana privezalo 55 jahti dužine između 24 i 180 metara

A1 izdvaja za Vas

  • zpadjen:

    A koncert je bio Izvanredan! Hvala Davoru, ali i sestrama Majerle iz Opatije, a koje nastupile 2 puta na Eurovoziji!! Za Sloveniju i Hrvatsku!! A nisu nit spomenute!! Nisam siguran da Rafolfi moze us,pjeti u Slavoniji, jer Ilok-Proncipovac, docek 2018, ... prikaži još! gotivo fijas,ko javilinmi moji Ilocani!! Dabor, drz se mora i Zagreba.

  • zpadjen:

    Bio na koncertu, bila 2 razna vatrometa, ali niti jedan, nije imao veze sa Radolfijem?! Svadbe u hotelu Kvarner i Bevandi!! Inace, Radolfija znam 36 godina, 16.08.1994. ponovo sam rodjen zbog njega, kod Kutine, u 3 ujutroo!! Radolfi je bio ... prikaži još!o kadetski reprezentativac Jugoslavije u rukometu, veliki talent, ali nespreman na odricanja i stalne treninge.