Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERA ZA 5 NA SELU

Danijeline crne palačinke prošle glatko, a kiksala je na ćuftama

Večera za 5 na selu
Foto: RTL
1/6
26.02.2020.
u 21:15

- Dosta je bilo neslano pa smo morali posoliti, ali da nismo posolili - ne bi bilo jestivo“, komentirao je Ivan, a slično je mislio i Mijo: Danijeline ćufte nisu imale dušu, ali svaka čast na hrabrosti.

U srijedu navečer 'Večera za 5 na selu' kuhala se u Kamenmostu kod simpatične Danijele Dragović, koja je imala manjih problema kod pripreme jela, što su na kraju gosti osjetili na svojim tanjurima.

Priprema Danijeline večere protekla je više-manje u redu, no domaćica je imala manjih problema pri začinjavanju ćufti te prilikom pečenja palačinki, koje su malo zagorjele. No kada je predjelo zvano Imocki Ć, što su bile Danijeline punjene pa pečene palačinke, stavljeno na stol – gosti su brzo očistili tanjure.

- Malo je zagorjelo, ali sve je bilo sočno, kazala je Gordana, a Mijo se nadovezao: Predjelo mi je bilo ništa posebno, ali kako sam bio gladan, sve mi je bilo dobro!“ Oblačno s ćuftama bilo je Danijelino glavno jelo za koje su gosti komentirali kako je potpuno nezačinjeno.

- Dosta je bilo neslano pa smo morali posoliti, ali da nismo posolili - ne bi bilo jestivo“, komentirao je Ivan, a slično je mislio i Mijo: Danijeline ćufte nisu imale dušu, ali svaka čast na hrabrosti.

Osim toga, Zlati je smetalo što se Danijela presvlači između svakog jela pa su gosti dugo čekali na dolazak idućeg slijeda.

Za desert je Danijela poslužila Koko čoko – čokoladni desert u čašici koji je Ivanu bio „srednja žalost“, a Gordanu je oduševio. Najbolji dio večeri bila je harmonika koja je razveselila i raspjevala ekipu.

Kasnije je stiglo vrijeme za ocjenjivanje, a Zlata je Danijeli dala ocjenu 5 jer joj se nije svidjela hrana i - „jer je bila velika sporost“. Ivan joj je dao 4 jer smatra da glavno jelo nije bilo uspješno, Mijo joj je dao 7 zbog truda, a Gordana ju je nagradila čistom desetkom jer joj je sve bilo odlično!

- Ja sam dosta zadovoljna, harmonika je bila točka na 'i' i podigla je atmosferu. Što se tiče jela, ja se nadam da im se svidjelo, a ako nije – Bože moj!“, zaključila je domaćica koja je ukupno zaradila 26 boda te nije preuzela vodstvo.

Sutra kuha Zlata, a što će kuhati i hoće li se gostima svidjeti njezini specijaliteti – doznat će se u četvrtak u 20 sati na RTL-u!

Ključne riječi

Komentara 1

MA
mare0801
17:53 27.02.2020.

Ivan, koji je bio prvi, spremio je profinjeni meni, ali ekipa navikla na kupus i "suvo" meso, nije ga ni skužila , ni nagradila. Sve ostalo je sprdnja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije