Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadovoljna je ovom odlukom

Danijela Martinović uvela je jednu veliku promjenu i oduševljena je rezultatom: Puna sam energije

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/6
28.11.2021.
u 19:30

U ovom sam periodu izuzetno sretna što sam gotovo pa slučajno maknula meso i osjetila jednu novu dimenziju, kaže pjevačica.

Pjevačica Danijela Martinović ove je godine nakon 26 godina prekinula s Petrom Grašom i okrenula je novu stranicu u svom životu. Solo ljubavni status nije jedina promjena nakon dugo godina kod Danijele jer odlučila se za još jedan korak i promijenila je svoju prehranu drastično što se pozitivno odrazilo na njezino zdravlje.

- Moja je prehrana prilično radikalno izmijenjena prije nekih godinu dana. Inače sam nula pozitivna krvna grupa i često su me savjetovali kako se za tu krvnu grupu jede meso, da smo mi mesojedi. Obzirom da je moj otac mesar, to mi je bilo prirodno te mi je kroz veliki period života odgovaralo. No, prije godinu dana nutricionisti su me savjetovali da izbjegavam meso, nisu bili radikalni po tom pitanju no kako sam ga ispustila s jelovnika, prirodno je meso skroz iščeznulo jer sam se tako bolje počela osjećati. Puna sam energije, nemam želučanih tegoba, nisam umorna nakon obroka. U ovom sam periodu izuzetno sretna što sam gotovo pa slučajno maknula meso i osjetila jednu novu dimenziju. - priznala je pjevačica u razgovoru za Gloriju. Sličan potez je baš u isto vrijeme napravila i njezina kolegica Nina Badrić koja je također izbacila meso iz prehrane i priznala je kako je to imalo samo pozitivan efekt na njezino zdravlje.

- Od kada se ovako hranim, moje tijelo je u balansu, koža i kosa su sjajni, a snage i energije imam milijun puta više u odnosu na sve prijašnje godine kada nisam razmišljala toliko koje namirnice unosim u sebe. Pratila sam dugo način ishrane Novaka Đokovića i mnogih meni bliskih ljudi koji se tako hrane godinama i zaista sve ima smisla. Moja snaga se ustostručila. I duh i tijelo. Osjećam se odlično, poletno, bistro, snažno i svakome preporučujem da zdravom ishranom diže svoj imunitet, a samim time kilogrami se tope. Ova promjena je način života, a ne jednokratna dijeta, a benefiti ovakve ishrane su zaista nesagledivi za naše zdravlje i život - otkrila je Nina nedavno. Meso su iz svoje prehrane izbacili i Goran Višnjić, Mate Rimac, Darko Rundek....

VIDEO Petar Grašo nakon prekida s Danijelom ljubi 15 godina mlađu Hanu Huljić

Ključne riječi

Komentara 4

MO
Mokošica
13:06 29.11.2021.

A tko za nju pita?????? Milferica nije nikome zanimljiva

AN
ANNY
08:19 29.11.2021.

Jako važna informacija !

Avatar root
root
02:08 29.11.2021.

Izgledaš kao da spavaš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije