Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sevdah za kraj

Današnja Potjera završila je pjesmom: Evo što je natjecatelj otpjevao lovcu

potjera
Foto: Screenshot
1/2
24.01.2019.
u 20:57

U prijašnjem je nastupu u Potjeri otpjevao sevdah Deanu Kotigi, a zakinut nije ostao niti Krešimir Međeral-Sučević

Današnja Potjera završila je pjesmom. Naime, natjecatelj je na kraju HRT-ove emisije lovcu Krešimiru Međeralu-Sučeviću otpjevao sevdah.

U prijašnjem je nastupu u Potjeri otpjevao sevdah Deanu Kotigi.

Riječ je o 50-godišnjem kemijskom tehničaru Goranu iz Osijeka koji je izdvojio tri hobija - skupljanje filmova, skladanje elektronske ambijentalne glazbe te pjevanje sevdaha.

– Imam vaše uratke u automobilu od zadnjeg puta – rekao je Tarik na to.

Iako nije ništa osvojio, na kraju emisije na oduševljenje Krešimira i voditelja Tarika Filipovića otpjevao je sevdah, a nakratko mu se pridružio i Tarik.

Ključne riječi

Komentara 5

PL
plavi123
21:29 24.01.2019.

Jebote sevdah, tome nije tu mjesto

SA
samoborka
22:10 24.01.2019.

Katastrofa. Sve se manje cuje hrvatskog i hrvatski u toj emisiji. Tarik u svakom nastavku barem 5 puta spomene Bosnu,Srbiju, Jugoslaviju, lovci nisu u stanju izgovoriti stO,nego uporno izgovaraju stA (a kao neki nacitani i obrazovani ljudi), pa onda dolaze tipovi kao ovaj koji zavija te neke poturcene note...Uskoro ocekujemo uzicko kolo u Potjeri. Sto se dogadja s HRTom? I cemu ono H uz RT? To vise nema nikakve veze s hrvatskom radiotelevizijom.

Avatar rubinet
rubinet
19:22 25.01.2019.

U svakoj emisiji spomene se Bosna,u svakoj drugoj Srbija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije