Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvjezdani sjaj crvenog tepiha

Crveni tepih svježe “obojen” ljubičastim i ružičastim haljinama

Zlatni globus
18.01.2010.
u 17:00

Zvijezde su ove godine odabrale – boju! Najblistavija je bila ružičasta haljina Diane Kruger. Izašla je iz radionice izdahnula modnog carstva Christiana Lacroixa i zaslužila modnog Oscara godine!

Sunčana je Kalifornija iznevjerila svoje zvijezde: pustila je kišu na prvi ovogodišnji crveni tepih, dodjelu Zlatnih globusa, koja je preksinoć održana u Los Angelesu. Zlatni globusi smatraju se najboljim testom, odnosno uvertirom u dodjelu Oscara.

U modnom smislu to znači da će zvijezde, koje će ponovno morati na crveni tepih, dvaput platiti svoje skupe haljine i odijela. No to znači i da haljine za dodjelu Oscara moraju biti ljepše od najljepših koje su zlatne dame filmskog i TV-svijeta odabrale za svečanost Golden Globusa.

A odabrale su – boju! Najblistavija je bila ružičasta haljina Diane Kruger. Izašla je iz radionice izdahnula modnog carstva Christiana Lacroixa i zaslužila modnog Oscara godine! Ružičasto u rukama toga dizajnerskog genija izgleda profinjeno, što je teško postići.

Sandra Bullock primila je Zlatni globus za najbolju žensku ulogu također u koloristički upečatljivoj haljini privlačne ljubičaste boje. Kad je o privlačnosti riječ, onoj erotičnoj, bez premca je bila Christina Hendricks, zvijezda Zlatnim globusom nagrađene TV-drame “Momci s Madisona”. Svrstala se u red diva koje su na crveni tepih kročile u zlatnim i puderastim tonovima iako stručnjaci za make-up kažu da ti svijetli tonovi “ubijaju” nježnu put ženskog tijela. Nismo primijetili da je išta stradalo na Hendricks, osim što smo povjerovali da stvarno voli šunku prelivenu čokoladom, što je izjavila u medijima.

Modno su najneupečatljivije bile dive u crnom. Meryl Streep, Penelope Cruz ili Olivia Wilde koja je svoju svjetlucavu haljinu Dolcea i Gabbane ponudila na aukcijsku prodaju u korist stradalima u potresu u Haitiju. Zvučalo je to puno bolje od Rourkea koji je ponudio svoje promočene cipele! Bilo je to uvredljivo i od grubijana poput njega, odjevenog u crno, s ovratnicima od kroko-kože i lancima na uhranjenu trbuhu. Marion Cotillard svojega je tamnozelenog Diora uništila crnim kombineom koji je nespretno virio iz vrtoglava šlica. Sve pohvale Armanijevoj haljini Sophije Loren, Cavallijevoj koju je nosila Heidi Klum i umjerenoj erotičnosti Jennifer Aniston.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije