Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanje

Courteney Cox: Bivšeg još uvijek volim, on mi je najbolji prijatelj

cox
Pixsell
07.01.2013.
u 16:17

Gostujući u emisiji Ellen, glumica je rekla da je razvod nešto najteže što netko može proći, ali ako drukčije ne može, onda je i to bolja solucija nego ostati u braku i patiti.

Zvijezda hit-serije “Prijatelji” Courteney Cox priznala je da Davida Arquettea, iako nije mogla ostati u braku s njim, nije prestala voljeti.

– On mi je najbolji prijatelj. Tek sam sad svjesna koliko mi znači – rekla je glumica, koja se razvela prije dvije godine zbog njegovih nevjera. Gostujući u emisiji Ellen rekla je da se nada kako i on misli isto o njoj. Rekla je da je razvod nešto najteže što netko može proći, ali ako drukčije ne može, onda je i to bolja solucija nego ostati u braku i patiti.

– Zaista, razvod ne bih preporučila nikome – našalila se glumica.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
18:41 07.01.2013.

Dosta više ovakvih članaka! Čitam večernji list, ali ovo stvarno više nema smisla! Gdje je nestalo novinarstvo? Kad ćemo moći čitati o bitnim i relevantnim temama? Kad ćemo moći čitati pismene članke koji nisu senzacionalizam i beskorisna naklapanja? Društvu treba znanje i prava informiranost, a ne skretanje pozornosti i prepucavanja oko bezvezarija! Pozivam sve ljude da prestanu čitati i komentirati ovakve članke u nadi da ćemo poslati poruku da želimo kvalitetne novine. Dosta hiperprodukciji loših članaka i dezinformacijama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije