Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Psihoterapija

Cheryl Cole depresiju pokušava izliječiti čarobnim kristalima

cheryl cole
pixsell
18.06.2011.
u 22:28

Astrolog joj je poslao ametist za psihički mir, tigrovo oko za zaštitu i još jedan kamičak za smirenje. 27-godišnjakinji bi ova kombinacija, kaže, trebala pomoći da se podigne i pokaže u javnosti.

Cheryl Cole kupila je terapijske kristale koji bi joj trebali pomoći da preboli činjenicu da je izbačena iz žirija showa "X Factor". Kamenčiće joj je dao astrolog kojemu se obratila po preporuci kolegice Paule Abdul.

- Razočarana je, iznevjerili su je. Kristali će je spasiti - kazao je The Sun-u izvor blizak zvijezdi. Astrolog joj je poslao ametist za psihički mir, tigrovo oko za zaštitu i još jedan kamičak za smirenje. 27-godišnjoj pjevačici ova bi kombinacija, kaže, trebala pomoći da se podigne i pokaže u javnosti.

Otkad ju je u žiriju zamijenila Nicole Scherzinger Cheryl nije izašla pred ljude.

Ključne riječi

Komentara 2

DK
dkatica2
23:05 18.06.2011.

imam ti ja čarobni štapić

Avatar gmail
gmail
02:27 19.06.2011.

Tuga jedna. Gdje nema vjere, raste praznovjerje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije