Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potresena glumica

Catherine Zeta-Jones shrvana, ne skriva tugu zbog gubitka člana obitelji: 'Upalite svijeću za nju'

Foto: instagram
1/7
05.03.2021.
u 22:15

Potresena glumica rijetko kada dijeli privatne vijesti s pratiteljima, zbog čega je jasno koliko je povrijeđena.

Catherine Zeta-Jones (51) na svom je Instagram profilu objavila tužnu vijest. Naime, s pratiteljima je podijelila da jee ostala bez svoje "lijepe rođakinje Gemme". Glumica je otkrila kako je mlada žena preminula još 13. veljače.

Glumica je podijelila dvije fotografije, na jednoj su bile upaljene svijeće uz koje piše "Gemma 1983-2021", a na drugoj je pokazala kako je rođakinja izgledala. Pratitelji su odmah primijetili sličnost između rođakinja. 

"Moja prelijepa rođakinja Gemma, 13. veljače nas je ostavila i otišla s ovog svijeta. Bila je stvarno 'dragulj' (riječ 'gem' na engleskom jeziku znači dragi kamen) svima nama i bila je nevjerojatna majka svoje petero djece. Sutra će biti položena na vječni počinak. Pridružite se mojoj obitelji i upalite svijeću za Gemmu večeras", napisala je Zeta-Jones.

Foto: reuters

Potresena glumica rijetko kada dijeli privatne vijesti s pratiteljima, zbog čega je jasno koliko je povrijeđena. Emotivnu objavu je podijelila noć uoči sprovoda koji je zakazan za četvrtak. Brojni obožavatelji  obećali su upaliti svijeću, drugi pomoliti se, a gotovo svi su izrazili sućut njoj i njezinoj obitelji.

Catherine Zeta-Jones u mladosti preselila u Sjedinjene Američke Države, a sa suprugom Michaelom Douglasom u braku je od 2000.. Michael i Catherine imaju svoje djece sina Dylana (20) i kći Carys (17).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije