Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prinova

Bruno Kovačević i supruga Matea dobili sina, ime je dječaku dao tata

Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/4
01.12.2019.
u 11:57

Bruno je smislio ime za malenog, ali još ćemo ga tajiti. Riječ je o imenu koje objedinjuje nešto što oboje volimo - izjavila je ovo ljeto Matea za  Story.

Bruno Kovačević i njegova supruga Matea postali su roditelji. Kako doznaje Story 30-godišnja event menadžerica rodila je sina u petak u jednoj zagrebačkoj bolnici i još nije poznato koje ime su dali sinu. 

- Bruno je smislio ime za malenog, ali još ćemo ga tajiti. Riječ je o imenu koje objedinjuje nešto što oboje volimo - izjavila je ovo ljeto Matea za  Story.

U trudnoći nije imala nikakvih poteškoća i cijelo vrijeme je bila u pokretu i išla je na trudnički pilates.  Glavni urednik HRT-a i 22 godine mlađa menadžerica u vezi su od 2013. godine, a svoju ljubav okrunili su brakom prije godinu dana.

Svadbeno slavlje za obitelj i prijatelje organizirali su u jednom zagrebačkom restoranu, a Mate je blistala u raskošnoj vjenčanici Matije Vuice. Iz prvog braka Bruno ima 20- godišnjeg sina Reja

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
12:40 01.12.2019.

22 godine mlađa ? Drž se Bruno i ako zatreba zovi, samo zovi 😍😍

ČI
čikaga3
14:36 01.12.2019.

E sad ću moći mirno zaspati. Čul sem da je Štefek iz Glogovca dobil dvojčeke. Bruno Kovačević poznata Ličnost pa se puku objavljuje radosna vijest. KAJ GOD.

KU
Kuruza
13:16 01.12.2019.

Jesu to neki celebrity-ji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije