Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Portret

Brooklyn Beckham pokazao novu tetovažu posvećenu supruzi: Je li on normalan?

Foto: Instagram
1/6
29.03.2023.
u 23:40

Gostujući u emisiji "The Jennifer Hudson Show" 24-godišnji sin Davida i Victorie Beckham pričao je kako ima između 80 - 100 tetovaža i kako je mnoge posvetio supruzi Nicole

Brooklyn Beckham (24) otkrio je još jednu tetovažu u čast supruzi Nicole Peltz i pred televizijskim kamerama u emisiji "The Jennifer Hudson Show" ispričao je kako ima između 80 do 100 tetovaža, a veliki dio njih je posvetio supruzi.  Sin nogometaša Davida Beckhama i  Victorije Beckham skinuo je džemper tijekom emisije kako bi pokazao svoju najnoviju tetovažu - veliki portret supruge Nicole (28) koji ima na ruci. Brooklyn je rekao da odmah ispod crteža lica svoje supruge ima tekst pjesme uz koju je par hodao do oltara u travnju prošle godine kada su se vjenčali.

Brooklyn je objasnio i zašto je svom prezimenu dodao prezime supruge.  - To je bila moja ideja jer sam želio počastiti i prezime njezine obitelji, a znate mislio sam da će, kad budemo imali djecu, biti tako slatko imati bebe Peltz-Beckham koje trče uokolo - objasnio je Brooklyn.  Kada je fotografija nove tetovaže osvanula na društvenim mrežama korisnici su komentirali kako malo pretjeruje i kritizirali su sam izgled tetovaže i sugerirali su mu da ne ide više kod tattoo majstora koji mu je napravio portret supruge na ruci. 

 

- Upravo sam vidjela Beckhamovu tetovažu, je li on normalan. Tip ima milijune na računu, a tetovaža mu izgleda kao da ju je radio u nekoj kamp-kućici. Sve tetovaže koje ima je posvetio ženi, a lika koji mu je radio ovu tetovažu treba zatvoriti - pisali su na Twitteru neki od korisnika ispod fotografije nove Brooklynove tetovaže.  Brooklyn je brojnim tetovažama iskazao ljubav prema Nicole pa je tako njezino prezime tetovirano na prsima. U svibnju prošle godine napravio je još jednu tetovažu u čast svojoj supruzi i na svom tijelu je ispisao zavjete koje su izgovorili prošle godine na vjenčanju.

Foto: Instagram

 

Tetovaža glasi: 'Nicola kad si hodala prema meni, oduzela si mi dah, izgledaš tako lijepo večeras kao i uvijek. Riječi ne mogu ni opisati moju ljubav prema tebi, samo gledajući te vidim svoju budućnost i čini mi se kao san. Ti si moj svijet i svaki dan se sve više zaljubljujem u tebe. Imati te u životu najbolja je stvar koja mi se ikada dogodila jer si mi pomogla da postanem muškarac kakav sam danas.'

VIDEO Supruga Žarka je Stavrosa izvukla iz pakla ovisnosti, a onda je mir pronašao u vjeri

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Carbonado
Carbonado
08:03 30.03.2023.

Ovo izgleda obećavajuće. Sa željnim ću iščekivanjem pratiti razvoj događaja u braku Beckhama mlađeg. Što bi moglo poći po zlu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije