Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Boris otkrio zašto je izbacio Radmilu, ali i koja mu se djevojka najviše sviđa!

Foto: RTL
1/7
11.02.2019.
u 00:09

Mnogo je razgovarao i s Valerijom, s kojom je bio u šetnji nasamo. To je, kaže, možda zasmetalo Radmili, otkriva RTL.

Boris Kolesarić (27) u četvrtak je odlučio da na svoju farmu neće povesti Radmilu Jakovović (24) iz Gline. Kaže da mu odluka nije bila teška jer je s njom proveo najmanje vremena.

"Previše se odvajala, zato sam nju izbacio", kaže Boris, koji je na farmu u Tar poveo Tajanu, Valeriju i Ana-Paulu. "Sa svima sam se dobro slagao, ali s njih tri sam najviše komunicirao, Radmila se držala po strani", dodao je.

"Najviše mi se svidjela Ana-Paula. Mislim da smo jako slični. Puno smo razgovarali, voli se zezati", otkrio nam je Boris. 

Mnogo je razgovarao i s Valerijom, s kojom je bio u šetnji nasamo. To je, kaže, možda zasmetalo Radmili, otkriva RTL.

"Moguće da je Radmili zasmetalo kad smo Valerija i ja otišli sa strane, ali nije mi ništa prigovorila", kaže mladi Slavonac. Naime, Boris je zapravo iz Valpova, gdje živi s roditeljima, bratom i sestrom te ima imanje s konjima, kozama i ovcama. U Taru je preko sezone, gdje se na djedovoj farmi bavi životinjama

"Djed mi je savjetovao da pazim koju ću djevojku odabrati. Nije se miješao, rekao sam da ću izabrati onu koja se meni svidi", odlučan je bio Boris. 

Kojoj se on djevojci najviše svidio, ne zna procijeniti.

"Ana-Paula je rekla da joj se sviđam, Valerija isto, ali ne znam kojoj sam se najviše", kaže Boris. 

Upoznajte kandidate 10. sezone showa ‘Ljubav je na selu’:

Ključne riječi

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije