Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Bojana se s Marijanom družila jer je bila osjetljiva na njene suze

Marijana misli da je Bojana trebala ispasti čovjek jer ipak su šezdeset dana bile u prijateljskim odnosima i ne može shvatiti zašto je toliko ogorčena
20. lipnja 2011. u 17:12 1 komentara 6 prikaza
Marijana Čvrljak
Foto: RTL

Bojanini komentari nakon izlaska iz Big Brotherove kuće neke od ukućana su ostavili u čudu. Marijana i Soraja jutro su provele u dvorištu razgovarajući o Bojani i bile su jako razočarane njenim komentarima. Iznenadilo ih je što je za Horvata rekla da je dvoličan, a Marijana, koliko god bila u lošim odnosima s Bojanom, nije očekivala takve reakcije od nje. Smatra da je Bojana trebala ispasti čovjek jer ipak su šezdeset dana bile u prijateljskim odnosima i ne može shvatiti zašto je Bojana toliko ogorčena.

Šibenčanka kaže kako nema opravdanja za svoje postupke, ali zna da je s Bojanom kao i s ostalima uvijek bila iskrena. Soraja je Marijani otkrila kako joj je u jednom razgovoru Bojana otkrila kako se s Marijanom zbližila jer je osjetljiva na tuđe suze, a Marijana je često znala zaplakati.

Od polja do polica u 24 sata
Domaći proizvodi koji u najkraćem roku dolaze na police dućana kako bi mi imali svježe voće i povrće
  • Neće nikada,hahaha:

    Po nekim mojim shvaćanjima, žene poput Marijane bi se dale svima, čak i onima sa kojima se upoznaju prvu večer. Jedino budala može da ne primjeti takve žene. Žene koje se ne libe što će okolina da misli. Njima je ... prikaži još! je bitan samo njihov sopstveni užitak. Zato danas takve žene nisu sretne, vec sjetne. Jadnice, poput Marijane, na kraju života, ostanu same, prepuštene same sebi i svom zivotu koji će ih proganjati do kraja. Ne žalim ih, već ih prezirem.