Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševljava izgledom

Bojana Gregorić Vejzović istaknula zanosnu figuru, pratitelji: 'Kao boginja si'

Foto: Instagram
1/10
02.07.2022.
u 18:45

"Kakva ljepota", "Prekrasna", "Najdraže moje", pisali su pratitelji i ostavili emotikone vatre.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović (50) na svojem se Instagram profilu pohvalila fotografijom u dugoj svilenoj haljini boje limete, a pozirala je nasmiješena od uha do uha. Na fotografiji se vidi koliko Bojani pristaje ova nijansa, a haljina je istaknula i glumičinu vitku figuru. 

- Korak u prošlost, sadašnjost i budućnost! -  napisala je pored objave. U komentarima su joj mnogi uputili komplimente te iskazali svoje oduševljenje, a među njima su bila i neka poznata lica poput pjevačice Albine Grčić koja joj je uputila mnoštvo zelenih srca, ali i dizajnera Ivice Skoke koji joj je također stavio iste emotikone. "Kakva ljepota", "Prekrasna", "Najdraže moje", "Kao boginja si!, poručili su joj pratitelji, a ostavili su i emotikone vatre.

Inače, glumica oduševljava svoje pratitelje svojim modnim kombinacijama. Nedavno je tako odabrala upečatljivu modnu kombinaciju bordo duge suknje od čipke koju je kombinirala s crnim korzetom od istog materijala koji je imao zanimljive izraze na dekolteu, a i ovo izdanje istaknulo je njenu vitku liniju. Kombinaciju je upotpunila elegantnim crnim sandala i torbicom, a kosu je začešljala unatrag. Na svom je Instagram profilu objavila fotografiju te se našalila na račun svoje kombinacije usporedivši se s poznatom zlikovkom Cruellom de Vil.

- Pozdravlja vas i voli vaša Cruella de Vil- napisala je Bojana uz fotografiju i zaradila brojne komplimente pratitelja.
''Prezgodna'', ''Dakle Bojana'', ''Top model'', ''Predivna'', ''Nepogrešiva, ikona stila'', ''Savršena'', "Wow'', ''Diva'', ''Predivna Cruella'', ''Šarm, elegancija i ljepota ne može se kupiti'', ''Divna kao i uvijek'', pisali su joj pratitelji tada.

VIDEO Teški zločini: Ovi celebovi su iza rešetaka zbog zlostavljanja, ubojstva ali i slanja otrova Obami...

 

Komentara 2

Avatar Tombstone
Tombstone
19:57 02.07.2022.

Ovakva haljina ne istice nista, takav kroj skriva, ne pokazuje.

JU
Jury
19:38 02.07.2022.

Predivno je vidjeti žene koje se brinu o svom tijelu, paze na sebe, pravilno se hrane i vjezbaju. To je velika odgovornost, a s godinama i sve teži posao. bravo za Bojanu Gregorić Vejzovic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije