Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER SVIH TRENERA

Blažević proslavio 85. rođendan: 'Još uvijek me žene obožavaju, premda mi svi viču 'Ćiro pederu'

Miroslav Ćiro Blažević
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/4
10.02.2020.
u 16:28

- Kao da ne znaju da ne pijem, poklonili su mi puno alkohola. Ima tu vina, viskija, svega. Ma Popit će se -  veli Ćiro i dodaje kako mu je najvažnije da se i dalje osjeća  odlično.

Trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević danas službeno slavi 85. rođendan. Kažemo službeno, jer je matičnu knjigu rođenih upisan 10. veljače 1935. godine, a rodio se dan prije. Ocu Mati, naime, nije se žurilo, pa je sina upisao u matičnu knjigu dan poslije. 

- Ma sine, iskreno boli me k.... je li 9. i 10. - sa smiješkom nam je kazao Ćiro kada smo ga nazvali da mu čestitamo rođendan. Dodao je kako zadnja dva dana prima brojne pozive prijatelja, a stigli su i pokloni. 

- Kao da ne znaju da ne pijem, poklonili su mi puno alkohola. Ima tu vina, viskija, svega. Ma, popit će se -  veli Ćiro i dodaje kako mu je najvažnije da se i dalje osjeća  odlično. 

- Bitno mi je da još uvijek sve znam. Mogu i potrčati, pokazati sve udarce, nije nikakav problem - kazao nam je Ćiro i dodao da redovito prati sva zbivanja oko nogometa. 

- Ovo što je Dalić napravio s našom reprezentacijom je fenomenalno, a to sad i nastavlja jer je promovirao nove, mlade igrače. Uvjeren sam da ćemo i na Europskom prvenstvu napraviti veliki uspjeh - mišljenja je Blažević, kojega smo usput pitali i o tome što misli o novom predsjedniku. 

- Joj, ne bih o politici, možemo o bilo čemu drugom. Ja sam ti uvijek za Plenkovića, i to je sve - kazao je Ćiro, kojeg i dalje žene obožavaju. 

- Čestitale su mi i žene, naravno. Još uvijek me žene vole, premda mi i dalje viču 'Ćiro pederu' - nasmijao se Ćiro kojem smo zaželjeli da poput Jože Manolića dogura do stotog rođendana. 

- Joj, nemoj molim te tako daleko! Sine, hvala ti što si nazvao, drago mi je da smo se čuli. Idem se sad vratiti društvu - pozdravio nas je Blažević.  

Ključne riječi

Komentara 3

SX
sudbina x
16:55 10.02.2020.

Ma ovih 85 godina je ništa eto njegov vršnjak Hrvoje Hegedušić prije par dana se oženio a za Jožu Manolića su obadva balavci....Jedini im je problem što im često ispada gebis dok vode ljubav...

US
U sridu
17:46 10.02.2020.

Ciro Sretan Rodjendan,drzi se ti zena,snjima zna biti lijepo

MA
marco75
17:29 10.02.2020.

Što se to kod njega može u tim godinama ikome sviđati. Stari umišljeni Bosančero.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije