Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRILA NOVI HOBI

Blanka Vlašić (37) uživa u mirovini! Bivša atletičarka izmamila osmijeh fanovima jednim potezom

Foto: Miranda Cikotic/PIXELL
1/5
24.03.2021.
u 16:14

Podsjetimo, Vlašić je sredinom veljače objavila završetak karijere nakon dugotrajne borbe s ozljedama.

Bivša atletičarka Blanka Vlašić (37) ne prestaje odmarati otkako je otišla u zasluženu sportsku mirovinu. Iz Rusije, gdje je posjetila brata Nikolu u Moskvi, zaputila se na Jahorinu s prijateljicom i bivšom bacačicom kladiva Ivanom Brkljačić. Na društvenim mrežama odlučila je pokazati kako se snalazi na skijama kao početnica.

"Početnički problemi", kratko je napisala ispod videa kojeg su mnogi komentirali s podrškom.

Nedavno se Blanka javila iz Moskve gdje je pružila podršku bratu koji je prije godinu dana dobio titulu najboljeg nogometnog igrača u Rusiji. Tamo igra za CSKA Moskva.

Podsjetimo, Vlašić je sredinom veljače objavila završetak karijere nakon dugotrajne borbe s ozljedama. U karijeri ovjenčanoj brojnim odličjima i priznanjima Splićanka je osvojila dva naslova svjetske prvakinje (Osaka 2007. i Berlin 2009.) na otvorenom i dvaput u dvorani (Valencia 2008. i Doha 2010.), jednom je bila europska prvakinja (Barcelona 2010.), a na olimpijskim igrama osvojila je srebro 2008. u Pekingu te broncu 2016. u Rio de Janeiru. To joj je bio i posljednji nastup, nakon kojeg je uslijedila njezina borba s ozljedama i borba za povratak na zaletište.

Na igre u Pekingu osvrnula se u intervjuu nakon što je objavila kraj karijere.

– U svakom slučaju ne gledam na to kao na neuspjeh. Bilo mi je teško nakon natjecanja. Bila sam spremna za zlato, preskočila sam 2,05 metara, ali nije bilo dovoljno jer je Belgijka Hellebaut imala baš svoj dan. Cijelu sam noć plakala, zaspala sam tek u pet ujutro. To natjecanje u Pekingu bilo je “bolesno”. Bila je to prava drama. Danas gledam na to kao na nešto za čime ne žalim. Tako je valjda bilo zapisano, tako se valjda moramo dogoditi – kaže Blanka.

Pogledajte najbolje trenutke s ovogodišnje dodjele Večernjakove ruže.

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar CUBE
CUBE
21:21 26.03.2021.

Samo veliki znaju reći " dosta sad je kraj", bolje otić na vrhuncu pa te pamte po nepobjedivosti nego kad te slabiji šamaraju

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
19:32 24.03.2021.

Zasluženo!🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije