Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raskalašena zvijezda

Bivši tjelesni čuvar tuži Britney Spears za seksualno zlostavljanje

britney spears
Reuters
09.06.2010.
u 16:29

- Fernando joj nije htio otvoreno reći da ga ne zanima jer bi istog trena dobio otkaz. Kad se osvijestio, sam ga je dao – izjavio je prijatelj Britneyina tjelesnog čuvara koji svoju “duševnu bol” želi naplatiti na sudu.

Britney Spears opet nema mira! Nakon svih mogućih skandala koji su izbili zbog njenih slabašnih živaca, prpošna je pjevačica u središtu novoga. Naime, bivši policajac i donedavno zaposlenik Britney Spears, 29-godišnji Fernando Flores, optužio je pjevačicu za seksualno zlostavljanje.

Čak i njeni prijatelji kažu da je Britney nerijetko zavodila svog sramežljivog tjelesnog čuvara na vrlo otvoren način – hodajući po kući u gola.

– Bila je prava noćna mora raditi za Britney. Ona je izvan svake kontrole, hoda pred svima gola i svakodnevno urla na svoje zaposlenike – izjavio je Fernando Flores, koji je trpio svakodnevna nabacivanja pjevačice samo da ne izgubi posao. No nedavno mu je takvo ponašanje dozlogrdilo pa je odlučio dati otkaz.

– Bilo mi je neugodno reći joj da odjene donje rublje. Neki bi dečki u takvim prizorima uživali, ja to više nisam mogao podnijeti – izjavio je Flores. Situacija je postala više nego smiješna, kaže, kad ga je Britneyn otac Jamie optužio za to što njegova kći ne nosi donje rublje.

– Fernando je imao nesreću što se jako sviđao Britney. Zbog toga je stalno bio pod pritiskom. Nije joj htio otvoreno reći da ga ne zanima jer bi istog trena dobio otkaz. Napokon se osvijestio pa ga je sam dao – izjavio je prijatelj Britneyina tjelesnog čuvara koji svoju “duševnu bol” želi naplatiti na sudu.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
19:13 09.06.2010.

Jadna cura ima mentalnih problema i svak ziv je nastoji iskoristit tj uzet joj novce. Najgore sto americki sudovi dopustaju takvo ponasanje.

OB
-obrisani-
19:08 09.06.2010.

Dusevne boli - ciganluk, ciganluk. Hoce kruha bez motike i to je to. Fuj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije