Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila svoju stranu priče

Bivša trenerica ŽNV ogorčena zbog kazni od 30.000 kn: 'Ne mogu više šutjeti na ovakve gluposti'

Foto: Instagram
1/3
16.09.2020.
u 20:49

- Bila sam na koncertu Nipplepeople i sve je bilo genijalno. Prostor je zjapio polu-prazan, zbog korone jel..Komentirali smo kako je baš super ovako kad imaš brdo mjesta i kad nema gužve... I onda ovo vidim! Ne mogu se više pogledati u ogledalo ako nastavim šutjeti na ovakve gluposti i iživljavanja naših vlasti - poručila je Žuljević.

Glazbena industrija još uvijek trpi zbog pandemije koronavirusa kojoj se ne nazire kraj. I dok neki od pjevača za financijsku krizu u kojoj su se našli krive Stožer i mjere koje su na snazi drugi su pak odlučili pronaći alternativne načine i pobrinuti se da i u doba krize nešto ipak rade, ali i zarade. Umjesto da pune velike dvorane izvođači su sve više skloniji organizirati koncerte na otvorenom, a oni koji su se na to odvažili ubrzo su i požalili jer su na njihove adrese zbog zabave pod maskama stigle prekršajne kazne u iznosu od 30.000 kuna.

1/9

Bez većeg dijela honorara tako će ostati zagrebački hip hop festival Drito, ali i organizatori koncerata Pips Chips & Videoclipsa i Nipplepeoplea te Ide Prester koji su se održali u otvorenoj i nenatkrivenoj garaži Muzeja suvremene umjetnosti i to samo zbog toga što su se neki posjetitelji nagurali ispred pozornice ne poštujući distancu iako su ih i sami izvođači upozoravali na to.

Na jednom od koncerata bila je i fitness trenerica Sanja Žuljević koju mnogi još pamte po angažmanu u showu 'Život na vagi' u kojem je se u prve tri sezone našla u ulozi trenerice. Sanja je odlučila reagirati na tekst Hrvoja Horvata objavljen upravo u Večernjem listu pod nazivom "Po 30.000 kuna kazne organizatorima koncerata Pipsa, Nipplepeoplea i hip hopa u Zagrebu" koji je podijelila na svojim društvenim mrežama.

- Bila sam na koncertu Nipplepeople i sve je bilo genijalno. Prostor je zjapio polu-prazan, zbog korone jel..Komentirali smo kako je baš super ovako kad imaš brdo mjesta i kad nema gužve, da kužimo kako je to organizatorima vjerojatno koma, al da je baš super! Maske su bile obavezne na ulazu, dezinfekcije posvuda, brdo wc-a, ma sve super kul, a istovremeno super sigurno! - otkrila je Žuljević koju je šokirala informacija o kaznama organizatorima koncerata na kojima je, kako tvrdi, sve bilo u skladu s epidemiološkim preporukama.

Foto: Instagram screenshot


- I onda ovo vidim! Ne mogu se više pogledati u ogledalo ako nastavim šutjeti na ovakve gluposti i iživljavanja naših vlasti. Ovo nema veze ni s kakvim zdravljem niti mjerama niti ičime. Klasično punjenje blagajni, do kojih je, budi rečeno, najteže doći poduzetnicima poput ovih, a koji ih u ovom razdoblju najviše trebaju. Do kada mislimo podvijati rep..? - zapitala se ogorčeno Žuljević dajući otvorenu podršku svemu onome što je u svom tekstu napisao naš glazbeni kritičar Hrvoje Horvat.

 

Komentara 3

Avatar RvaTina
RvaTina
15:31 17.09.2020.

Glazbenici, kojima je to jedini posao, zarađuju barem 10x više od spremačice u konzumu. Poticaji, stanovi i sl.stvari im se dodjeljuju (garaze ko Kekinu u centru grada). Obučeni su za modnu pistu po cijenama..tako da ukoliko se ekipa nemre skockat i strpit malo da ovaj shit prođe, ne kuzim! Part time posao je ok! Nista osobno i sl...ne smatram da je vlada mjerodavna i jednaka prema svemu i svima i sig.ima pokoji renđer koji je bez novaca , a to mu je jedini posao bio...ali mislim da kopčate spiku! Rađe nista, sredi se sve i caos! Nastavimo u normali .... ps.moju mamu i tatu nitko ne pita da li imaju i mogu!

DU
Deleted user
23:02 16.09.2020.

Priča o cvrčku i mravu ipak ima neku životnu pouku.

MI
michael29
22:18 18.09.2020.

Ajde zuljevicka ne s*** imaju glazbenici novaca.Neka ne kukakaju da ih je korona upropastila.Dok nje nije bilo nabijali su cijene za koncerte.Tako im i treba kad se ne pridrzavaju mjera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije