Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pratitelji oduševljeni

Bivša djevojka Joška Lokasa nakon prekida pozirala u badiću i potvrdila da ne tuguje

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/7
25.06.2021.
u 13:15

"Feelin' myself", poručila je u opisu fotografije, ispod koje su se ubrzo počeli nizati komentari oduševljenih pratitelja.

Djevojka voditelja i scenarista Joška Lokasa, Jelena Katarina Kapa zaintrigirala je javnost kada je prije nekoliko dana obrisala sve njihove zajedničke fotografije sa svog profila na Instagramu. Nedugo zatim i sama se oglasila na Instagramu i potvrdila prekid, a oboje su zamolili za mir.

Jelena je novom fotografijom dala do znanja da ne tuguje. Bivša missica trenutačno uživa na Jadranu, a tom je prilikom objavila fotografiju u jednodijelnom badiću zebrastog uzorka.

"Feelin' myself", poručila je u opisu fotografije, ispod koje su se ubrzo počeli nizati komentari oduševljenih pratitelja.

Kapa, koja je od voditelja mlađa 28 godina, na svojem je profilu imala mnoge zajedničke fotografije, a sada se više ne može naći ni jedna. Na brojnim fotografijama par je zaljubljeno pozirao, a dijelila je i njihove životne trenutke.  Inače, Lokas i Kapa vezu su započeli 2015. godine, a zajedno su se pojavljivali i na brojnim događanjima. I Kapu i Lokasa brojni su ljudi ispitivali kako njihova veza uspijeva unatoč velikoj razlici u godinama.

"Mi već neko vrijeme nismo partneri, ali se podržavamo kao životni suputnici i poslovni suradnici. Zamolili bismo vas za mir u ime nas i naših obitelji. Tamo gdje ljubav nestane, ne znači da odgovornost i poštovanje prestaje. Sve je u najboljem redu. Život ide dalje. Lijep pozdrav", stoji u objavi bivše misice na kraju koje je potpisala i Joška.  

VIDEO>> Britney Spears: Nemam svoj novac, ne smijem imati bebu, depresivna sam i plačem

Komentara 18

Avatar Malazan
Malazan
17:51 25.06.2021.

Nije Lokas premija ni slučajno, ali ova clown face je užaš

PE
PetrusManus
13:40 25.06.2021.

Joško ju lansirao, a sad ona njega, nadaleko poznati naziv za takve u Hrvatskom jeziku je SPONZORUŠA, ili ti j... za slavu, pare i belo.

GR
gravitacija
18:09 25.06.2021.

Tko je Joško Lokas?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije