Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
legendarna glumica

Bila je seks simbol u Jugoslaviji, a sada tvdi: 'Preživjela sam glad, preživljavam i siromaštvo'

Foto: Youtube screenshot
1/4
27.11.2020.
u 19:33

U jednoj emisiji otkrila ja da sada preživljava siromašvo, a priznala je da je u životu imala periode i kad je bila bez struje i gladna.

Tanja Bošković, legendarna jugoslavenska glumica najpoznatija po ulogama u filmu 'Balkan Express' i serijama 'Sreći ljudi' te 'Pozorište u kući' progovorila je o najtežim danima u životu. 

U jednoj emisiji otkrila ja da sada preživljava siromašvo, a priznala je da je u životu imala periode i kad je bila bez struje i gladna.  

"Ja sam neustrašiva zato što sam stara. Zato što mi više ništa ne ovisi ni od koga. Ja mogu živjeti bez struje sa šačicom hrane. Dobre sam građe, materijala i mogu preživjeti. Preživjela sam bombardiranje, preživjela sam glad, preživljavam siromaštvo. Sve sam preživjela i dalje imam snagu. Nemam više onako jako mišiće. I nisam više onako glasna, jednostavno zato što je postalo moda da se govori glasno, nesuvislo i krajnje nekorisno za čitav moj narod" otkrila je Tanja i kazala da je u mladosti trošila snagu na pogrešan način.

Dodala je da je bila glasna, bezobrazna i glupa te kazala da sada razmišlja drugačije i da ćemo svi postati bolji ako se cijelim bićem zalažemo za bolje drugog. 

 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
20:59 27.11.2020.

Lijepo tijelo, bogate grudi, idealno za tinejdžera, u filmu Okupacija u 26 slika.

IP
info_punkt
20:01 27.11.2020.

E to je bila stvarno lijepa žena. Sjećam je se najbolje po ulozi Tatjane Petrovne iz "Male pljačke vlaka"

AM
Axis Mundi
03:09 29.11.2020.

Rekla je ona puno više, samo treba prenijeti cijelu izvornu poruku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije