Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužno djetinjstvo

Bieber je bio siromašan dječak i zato želi glumiti Olivera Twista

justin
Pixsell
21.03.2011.
u 12:53

Pjevač je medijima ispričao kako je živio u prljavom podrumskom stanu u kojem je u svakom kutu bila postavljena klopka za miševe, a on je spavao na starom kauču

Za svojih 17 godina pjevač Justin Bieber jako je ambiciozan mladić. O njegovu glazbenom usponu snimljen je dokumentarac “Never Say Never" koji već ruši sve rekorde gledanosti i postao je treći dokumentarac s najvećom zaradom u povijesti, a mladi pjevač razmišlja o novom filmskom angažmanu. Novinarima je objavio kako želi glumiti Olivera Twista jer je uvjeren kako bi se zbog siromaštva u kojem je živio odlično snašao u remakeu toga klasika.

- Živio sam u prljavom podrumskom stanu u kojem je u svakom kutu bila postavljena klopka za miševe. Spavao sam na starom kauču na razvlačenje i nikad nismo imali hrane, zato mislim da bih bio odličan Oliver Twist - objasnio je pjevač.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
mare0801
18:20 21.03.2011.

mali,iritantan si!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije