Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oporavlja se

Baro iz 'Života na vagi': Bio sam na operaciji, bila je riječ o malignoj tvorevini

Život na vagi
Foto: RTL
1/7
22.02.2019.
u 08:00

Na bolovanju sam, ali osjećam se dobro. Liječnici će pratiti moje stanje, no ne moram ići na terapije, kaže Baro.

Za vrijeme sistematskog pregleda, Mariju Barišiću Bari iz showa Život na vagi otkrivena je izraslina na bubregu, prenosi RTL.

Nakon pregleda morao je na operaciju i otkriveno je da je riječ o malignoj tvorevini koja se srećom nije proširila s bubrega.

- Na bolovanju sam, ali osjećam se dobro. Liječnici će pratiti moje stanje, no ne moram ići na terapije.- otkrio je uvijek nasmijani natjecatelj i još jednom zahvalio produkciji showa jer bez tog sistematskog pregleda ne bi na vrijeme otkrio da ima ozbiljnih zdravstvenih problema.

Kaže kako su liječnici oduševljeni što oko bubrega nema ni grama sala, a i dalje ima 87 kilograma, a to je kilaža koju  je imao i nakon izlaska iz showa.

– Nastavio sam vježbati i zdravo se hraniti, a to nastavljam i sad nakon operacija. Ne samo zbog kilograma, već i liječničke preporuke - rekao je Baro za RTL.

 

- Da nije bilo "Života na vagi" sigurno ne bih otišao kod doktora – govori Baro..

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije