Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glumica otkriva

Barbara Nola: 10 stvari bez kojih ne mogu

Foto: Pixell
1/3
14.10.2018.
u 23:15

Barbara Nola, lijepa glumica koju gledamo na TV-u i iza koje je niz uspješnih filmskih uloga, kao i onih na kazališnim daskama Gavelle, za Ekran je nabrojila deset stvari bez kojih ne može zamisliti svakodnevicu

1. Moji ljudi

Luda sam za kazalištem otkad znam za sebe. Očaralo me kad sam imala tri godine i ta ljubav ne prestaje. Svejedno mi je glumim li ili gledam, samo moram biti u kazalištu.

2. Kazalište

Luda sam za kazalištem otkad znam za sebe. Očaralo me kad sam imala tzri godine i ta ljubav ne prestaje. Svejedno mi je glumim ili gledam, samo moram biti u kazalištu.

3. Filmovi i serije

Nema te depresije iz koje me divan film ili serija neće izvući. Kad gledam film imam osjećaj sreće kao kad si ludo zaljubljen.

4. Kava

Totalna sam ovisnica. Toliko volim okus kave da bi mogla samo nju piti, jedino me lupanje srca malo zaustavi u pretjerivanju.

5. Preparativna kozmetika

Zbog posla i problema s tenom opsesivno pazima na čišćenje i njegu lica i nikad to ne zanemarujem, što je za mene netipično.

6. Naočale za čitanje

Bez njih mi nema života. Tekstovi koje svaki dan učim, mejlovi, portali, romani, drame. Stralno čitam - to je moja strast i meditacija.

7. Mobitel

Jedino od nove tehnologije što stvarno volim. Sve radim na mobu i jako ga pazim.

8. Parfem

Što je život bez parfema. Šalim se naravno, ali kap parfema stvarno podiže raspoloženje i otklanja umor.

9. Vježbanje

Obožavam vježbati. Samoj mi je dobro. Trčim, plešem u sobi pred televizorom. Kad god stignem, makar petnaest minuta, vježbam. Ne treba mi ni prostor ni sportska odjeća.

10. Haljine

Ne trebam valjda objašnjavati zašto mi žene obožavamo lijepe haljine. Sva je ženstvenost u njima.

 


 

 

 


 

Ključne riječi

Komentara 5

PS
popevke sAm slagal
23:57 14.10.2018.

Lijepa? Ma prekrasna, naročito prištevi na licu.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
09:40 15.10.2018.

Kada skine fasadu pudera onda pogledajte ljepote plantaže prišteva

KA
kažemja
11:25 15.10.2018.

Dobra capa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije