Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgleda fantastično

Barbara Kolar u šopingu za Doru pokazala nikad vitkiju liniju: Koji strukić!

Foto: instagram
1/10
27.01.2021.
u 18:30

Zajedno s HRT-ovom stilisticom Natašom Svekler ovih dana je u šopingu za Doru i objavila je fotografiju na kojoj je u kreaciji Elisabette Franchi koja ističe njezinu vitku liniju.

Barbaru Kolar ove godine ćemo prvi put gledati i u ulozi voditeljice Dore koju će voditi u društvu Danijele Trbović, Jelene Lešić i Doris Pinčić. Zajedno s HRT-ovom stilisticom Natašom Svekler ovih dana je u šopingu za Doru i objavila je fotografiju na kojoj je u kreaciji Elisabette Franchi koja ističe njezinu vitku liniju. Njezini prijatelji na Instagramu bili su oduševljeni ovim odabirom i pohvalili su  - Koji strukić- napisala joj je Ida Prester, a Barbara je odgovorila: To me priroda počastila za promjenu. Komplimente su joj udijelile i Vanna i kolegica Jelena Lešić. U zadnje dvije godine voditeljica je stesala svoju figuru i izgleda fantastično, a u intervju koji je dala za Story 2019. otkrila je kako je došla do vitke figure.

- Moje tijelo spremno je ''pohraniti'' sve što pojedem, a kako to nije puno ni u fazama kad mene ima puno, onda je jasno da su bilo kakvi rezultati vidljivi tek nakon duljeg ozbiljnijeg odricanja. Konkretno, jedem minijaturne obroke pune povrća uz kvalitetne proteine i masti, a od 1. siječnja 2018. nisam pojela ni zalogaj kruha, tjestenine ili slatkiša. Iskreno, mislim da bi na mome mjestu većina ljudi već bila kost i koža, a ja nikako da dođem na željenu težinu. Srećom sam tvrdoglava - rekla je. 

Foto: Instagram screenshot

 

 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
18:39 27.01.2021.

A Božemiprosti izgleda napaćeno i staro. Možda joj svaka roba stoji, ne kažem, ali izgleda kao baba... ni šušta ni gušta.

MI
mica1111
18:50 27.01.2021.

Isuse Bože,što učini od sebe.Pa ona je anoreksična.Šteta.Što joj to treba u ovim godinama?

DU
Deleted user
18:52 27.01.2021.

Užas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije