Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV JE NA SELU

Bahra zamjerila Tajlanđanki što je nije pozdravila: 'Kinezi se naklone'

Bahra
Foto: RTL
1/9
08.05.2021.
u 18:30

Kinezi se, naravno, ovako naklone. To je njihov način pozdrava. Međutim, ni to nije uspjela napraviti. Ništa. Mi smo za nju bili kao neki neutralni ljudi. Da je bar rekla 'Halooo', prigovorila je Bahra.

Prošlog tjedna u showu "Ljubav je na selu" vidjeli smo kako dolazak na farmu Marijanove djevojke, Tajlanđanke Patty, nije se baš svidio njegovim djevojkama Mari i Bahri. Posebno je zasmetao način na koji je ušla u kuću koji nije po Bahrinim standardima, piše RTL.hr.

- Imam jednu zamjerku veliku. U svaku kuću kad se dolazi, osnovno je ili pozvoniti ili pokucati i bilo koga zatekneš u toj kući, za stolom, stojeći, sjedeći - ili dobra večer, ili dobar dan, ili dobro jutro, zavisi u koje si doba došao. A Kinezi se, naravno, ovako naklone. To je njihov način pozdrava. Međutim, ni to nije uspjela napraviti. Ništa. Mi smo za nju bili kao neki neutralni ljudi. Da je bar rekla 'Halooo', prigovorila je Bahra. 

Naime, Marijanova djevojka je, kada je kao poklon iznenađenja došla u njegovu kuću, prišla Marijanu s leđa i zagrlila ga. On se jako iznenadio i počeli su se grliti, a Bahra i Mara pale su u drugi plan. 

Inače, Bahra se trudila s Patty uspostaviti komunikaciju, no nije joj uspjelo. 

- U emisiji sam malo svega povezala, i francuskog i engleskog i njemačkog, zato što sam htjela pomoći i dokučiti nekakvo saznavanje komunikacije s Marijanovom gospođom, pošto nije znala ni engleski ni njemački čisto pričati… Onda sam si mislila - ako je putovala, možda je pokušala izvući neki jezik i da bi se na nekom mogle sporazumjeti. Uvaljavala' sam joj sve jezike, da vidim gdje bih nju mogla pridobiti da nešto odgovori. Davala sam joj mogućnosti!, ispričala je Bahra i dala savjet svima koji žele komunicirati na stranom jeziku.  

- Želim još učiti i voljna sam učiti, ali bih voljela uz nekoga tko zna, da s njim mogu lakše komunicirati. Najbolje je jezik usavršavati direktnom komunikacijom. Teže je kad sam povezuješ glagole, rječnike, pravopis, perfekt. Ja bih se sad trebala samo malo podsjetiti.

VIDEO: Vinko Ćemeraš bio je gost Večernjakove desetke

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije