Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nicole Scherzinger

Atraktivna pjevačica provokativnim videom izaziva obožavatelje

Nicole Scherzinger
Foto: Instagram
1/4
09.07.2018.
u 12:37

Zgodna Nicole fotografirala se na plaži, a osim toga što joj tijelo izgleda savršeno u kupaćem kostimu, ona je odlučila otići i korak dalje.

Atraktivna pjevačica Nicole Scherzinger mnogima je jedna od najzgodnijih dama u svijetu slavnih, a novim videom kojeg je objavila na društvenim mrežama potvrdila je tu titulu.

Naime, zgodna Nicole fotografirala se na plaži, a osim toga što joj tijelo izgleda savršeno u kupaćem kostimu, ona je odlučila otići i korak dalje.

Snimila je kako rukom pomiče donji dio bikinija, a s obzirom na to kako zgodna pjevačica izgleda, ne sumnjamo da su mnogi ovu scenu promatrali bez daha.

Nicole sa sestrom uživa na popularnom grčkom otoku Mykonosu, a objavila je i video na kojem izlazi iz bazena, a u krupnom planu je njezin dekolte. Fanovima je na kraju poslala i pusu.

Članica grupe Pussycat Dolls nedavno je proslavila 40. rođendan, a javnosti su poznate njene veze sa slavnim sportašima. Dugo je u vezi bila s četverostrukim prvakom Formule 1 Lewisom Hamiltonom, te bugarskim tenisačem Grigorom Dimitrovim.

Nicole Scherzinger
1/11
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije