Naslovnica Showbiz Zvijezde

Arnold Schwarzenegger: 'Loše sam tretirao žene'

Više žena optužilo je Schwarzeneggera da ih je dodirivao na neprimjeren način bez njihova dopuštenja u vrijeme kada je bio guvrener Kalifornije.
11. listopada 2018. u 19:21 2 komentara 895 prikaza
Foto: DPA/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/3

Optužbe za spolno uznemiravanje protiv Arnolda Schwarzeneggera počele su godinama prije onih Harveya Weinsteina i ostalih moćnika u Hollywoodu kada je krenuo pokret #MeToo.

Linda Hamilton i Arnold Schwarzenegger 34 GODINA POSLIJE Bili su mrski neprijatelji, a pogledajte kako danas izgledaju Terminator i Sarah Connor

Više žena optužilo je Schwarzeneggera da ih je dodirivao na neprimjeren način bez njihova dopuštenja u vrijeme kada je bio guvrener Kalifornije. Tada se ispričao što se "loše ponašao" prema ženama, ali je rekao kako se ne sjeća što je točno učinio jer su neke optužbe gotovo desetljeće stare.

- Većina toga nije istina,- rekao je u 2011. godini kada je priznao da je otac djeteta svoje tadašnje spremaćice do ke još bio u braku sa Mariom Shriver.

Zvijezde Hollywooda Nisu ponosni na to, ali ovi glumci karijeru su počeli u porno filmovima

U jednom intervjuu rekao je kako je njegov pogled na muškost ostao isti u vrijeme #MeToo pokreta. U tom intervjuu rekao i je kako je on muško i da ne planira promijeniti to što je. Spomenuo je i da je žena u koju je najviše bio zaljubljen bila njegova majka, te da on poštuje žene.

Pogledajte listu najseksi Hrvata

[video: 26309 / ]
OSVOJITE MAKEOVER
Žudite za promjenom? Prijavite se na naš makeover i osvojite CCC cipele i torbicu

A1 izdvaja za Vas

  • Toni70:

    Mnoge žene se javljaju jer su pametne i eto prizanju da nisu ni za ku 'ac ! Nego da su seksualno bolje orijentirane- više na tipove koji gaje svinje ili čuvaju ovce za sitne novce... Dio je u pravu; u ... prikaži još!vu; u prolazu ih uznemirio i kad su već poveselile kako če to biti ljepo sa njim; a on ode dalje . To je čitava katastrofa ..,

  • mulag:

    ma jesi