Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznato lice i provokativne reklame

Anu Sasso dugo nismo vidjeli u javnosti, a svojom figurom privukla je pažnju i ovaj put

Zagreb: U Lisinskom održan izbor za Miss Beauty Hrvatske
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/6
25.11.2021.
u 19:14

U dugoj ružičastoj haljini koja je ocrtavala njezinu savršenu figuru Ana je privukla pažnju i još jednom opravdala status seks simbola koji je nosi otkako se pojavila na modnoj sceni..

Na spomen imena Ane Sasso svi će se odmah sjetiti provokativne reklame za jedno piće u kojem je Ana u zavodljivom izdanju bila glavna zvijezda. Tu reklamu snimila je početkom 80-ih, nedugo nakon što je proglašena za Miss Jugoslavije, a do izbora za Miss doveo ju je posao hostese na Splitskom festivalu 1981. godine. Ana Sasso i 39 godina nakon što je pobijedila na izboru za Miss Jugoslavije izgleda senzacionalno i 58-godišnju Splićanku nakon dugo vremena opet smo imali prilike vidjeti u javnosti i to u srijedu navečer u dvorani Vatroslav Lisinski gdje se održao izbor za Miss Beauty Hrvatske.

U dugoj ružičastoj haljini koja je ocrtavala njezinu savršenu figuru Ana je privukla pažnju i još jednom opravdala status seks simbola koji je nosi otkako se pojavila na modnoj sceni. Zadnjih godina Ana živi povučeno i ne pojavljuje se previše u javnosti i sa partnerom Hrvojem Tomasovićem živi u Samoboru. Kada su je prije dvije godine upitali u čemu je tajna njezine vitke linije i u šestom desetljeću, Sasso je rekla kako neke posebne tajne i nema.

- Zaista nemam neku posebnu tajnu koju već niste čuli. Uglavnom, i dalje radim tjelovježbu, ako nisam u teretani jesam kod kuće. Pazim na zdravu i pravilnu prehranu, pazim također da ne preskačem obroke. Jedem i do pet puta dnevno, pijem puno tekućine, zapravo vode, osobito sada u ljetnim mjesecima. I to bi uglavnom bilo to. - rekla je tada Ana Sasso.

VIDEO Branko Đurić Đuro: Ljudi misle da se šalim kada im kažem da ne jedem meso

Ključne riječi

Komentara 2

ME
MediciKM
08:11 26.11.2021.

Svaka čast. Ima i tu malo "botox održavanja" ali s mjerom i ukusom.

RO
roland
19:52 25.11.2021.

Lijepa žena. Ima 58 godina, ali ostala je prirodna i njegovana. Izuzetna genetika! Bravo šjora Ana!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije