Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa u ljubavi

Antonija Blaće otkrila da danas obilježava poseban dan: 'Kada juriš kući jer ti je tamo ljepše nego igdje drugdje'

Foto: Instagram
1/10
14.08.2022.
u 17:55

Popularna voditeljica objavila je fotografiju sa suprugom Hrvojem Brlečićem uz koju je otkrila da danas slave 13 godina svoje ljubavi.

Voditeljica Antonija Blaće (42) sa svojim je pratiteljima na Facebooku podijelila da danas obilježava jedan veliki dan. Popularna voditeljica objavila je fotografiju sa suprugom Hrvojem Brlečićem na kojoj je otkrila da slave 13 godina svoje ljubavi.

- 13 punih godina. Bake bi nam rekle - ušli u četrnaestu. Moj kompanjon, prijatelj, ljubav, podrška, mangup, sreća, suprug, dom… Kada juriš kući jer ti je tamo ljepše nego igdje drugdje… - napisala je u opisu te upitala svoje pratitelje koliko dugo su oni već zajedno.

Inače, za njihovu romansu doznalo se u ljeto 2009. godine nedugo nakon što je Antonija prekinula dugogodišnju vezu s marketinškim stručnjakom Hrvojem Hrvatinom. Dvije godine poslije pale su i zaruke, a iako je naposljetku sve prošlo u najboljem redu, Antonija je ne sluteći što će se tu večer dogoditi zamalo upropastila svoje zaruke.

Hrvoje je, naime, u Beogradu, gdje je tada Antonija boravila zbog prijenosa emisija Big Brothera uživo, organizirao zabavu na brodu na koju je pozvao i nekoliko njihovih prijatelja među kojima je bio i njegov dobar prijatelj, vaterpolist Vanja Udovičić. Zbog brojnih poslovnih obveza i 'stiske' s vremenom Antonija mu je tada predložila da se zabave bez nje, no srećom, na inzistiranje svog tadašnjeg dečka, ipak je stigla na dogovorenu lokaciju. Veselo društvo uživalo je u laganoj vožnji rijekom, a mirnu večer iznenada su prekinuli trubači. No iznenađenjima tu nije bio kraj. Već u idućem trenu s mosta je spušten transparent na kojem je pisalo 'Budi moj jedini porok' dok je Hrvoje ispred nje klečao držeći u ruci zlatni Cartierov prsten.

Bračne zavjete Antonija i Hrvoje izmijenili su u lipnju 2015. godine na Gornjem Gradu u Crkvi svetog Marka. Antonija je ispred 200-tinjak uzvanika blistala u vjenčanici modnog dvojca Envy Room, a među gostima bilo je i poznatih lica pa su tako s mladencima do ranih jutarnjih sati slavili i naša proslavljena skijašica i dugogodišnja Hrvojeva prijateljica Janica Kostelić koja mu je bila i vjenčana kuma, scenarist i voditelj Joško Lokas, te RTL-ova voditeljica Marijana Batinić.

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj majstor

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije