Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Motivacijska govornica

Ani Bučević suprug uputio teške riječi: Ana me svemu naučila, ali krpa nisam

Foto: Youtube Screenshot
1/8
27.06.2019.
u 13:38

Saša Dvornik iskreno je progovorio na Facebooku o svom odnosu s Anom koja je svojim motivacijskim govorima pomogla mnogima. Njegovi prijatelji bili su iznenađeni ovakvim razvojem događaja.

Ana Bučević svojim motivacijskim govorima mnogima je pomogla da prebrode poslovne i privatne krize, ali izgleda da vlastiti brak i odnos sa suprugom Sašom Dvornikom ne može spasiti, barem sudeći po onome što je on ovih dana napisao na svojem Facebook profilu.

Ovu motivacijsku govornicu prije tri mjeseca psihijatar dr. Herman Vukušić prozvao je za nadriliječništvo te zatražio od Ministarstva zdravlja  da pokrene postupke protiv nje kako bi joj se zabranio rad. Anin suprug napisao je dugi status na Facebooku u kojem je istaknuo kako će sada on puniti Arene jer je njegova misija mnogo više od onoga što ona misli. Evo što je Dvornik napisao:

"Možeš što hoćeš i dokle hoćeš. ali ne priko mojih leđa....pogotovo pribotunavajuči mi da sam imao RAK... JA sam taj koji je odlučio promijeniti svoj mindset, tebi hvala na suportu, ali nisi TI ta koja je zaslužna, NEGO JA, svojom snagom i voljom, jer moj je život igra bez granica, a ti samo usputna stanica..., jer ako ima tko pričati, svitu pokazati, dokazati da se može sve u životu,
samo snagom volje i uma... JER JA SAM ODLUČIO, a TI samo sjela u vlak da sudjeluješ u putovanju, jer ga sama nisi mogla kreirati...SVE OSTALO JE NEBITNO, jer  sad ja NASTUPAM, ne JA EGO, NEGO DUŠA, ISTINA, ČOVJEK KOJI GRIJEŠI, NISAM SVETAC, BEZGREŠAN, ali sam istina, jer da nisam ne bih bio ovdje sad,  znači vrijedim nešto, jer da nije tako otišao bih, a TI si me naučila KAKO ZRAČIŠ, TAKO PRIVLAČIŠ... Sad ću JA Saša Dvornik punit Arene, i to Štark Arenu, a ne Sava Centar..... jer moja misija je puno više od onog što TI misliš.... Čudan je ovaj univerzum...."

Svojim statusom iznenadio je prijatelje i pratitelje na društvenoj mreži koji su se pitali je li mu možda profil hakiran, ali on je odgovorio kako je on napisao ovo i kako više ne želi šutjeti o tome. 

Foto: Facebook Beki Routledge

"Ako će me istina koštati, spreman sam snositi posljedice, ali nepravdu ne prihvaćam", napisao je u jednom odgovoru. U komentarima se moglo pročitati i da je ovo jako nisko i da nije fer, a Saša je i na to imao spreman odgovor i napisao je:

"Nisko, ne, jer sve je napisano s potpunim rezonom, pri punoj svijesti, jer kad te netko ponizi kao čovjeka, osobu od krvi i mesa, 
Tatu, kad netko pljuje po tebi kao da si krpa, e tu onda dolazi do obrane integriteta, svojeg lika i djela, tj., netko tko ti je sebe cijelog dao, svoje tilo, dušu, svoju iskrenost..., čak sve ovo je izašlo na vidjelo jer ne stojim iza puno stvari izrečenih, jer ne  želim da svit bude obmanut....da pojednostavim, preko moje bolesti ne možeš graditi svoj svijet, a pogotovo ne iznoseći neistine  dvosmislene rečenice...pričati jedno, a živjeti treće. Da vam netko dodjeli ulogu bez vašeg znanja, igra se s vašim emocijama, uvjerava vas 
da je danas PON., a ne Srijeda...,itd...., nisam osvetoljubiv, niti mi je namjera takva, ali MORAM radi svita koji se nalazi u vrtlogu, 
da Ana me svemu naučila, ali krpa i opušak nisam....Pa zar se tako ponaša prema Tati našeg sina...tu za mene priča počinje i završava...,  kad knjiga izađe u javnost, bit će te sigurni u moje ispravne odluke, naravno, imajući u vidu da je Ana Mama."

Ključne riječi

Komentara 27

Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
14:01 27.06.2019.

U postolara najgore postole. Kad neznaš za sebe kako češ znati za druge.

PU
paul-umpe
14:52 27.06.2019.

Koja jeftina damica.Pokazuje jeftinu tetovazu i kao ona je neka velicina.

NP
Novo Pravo
15:47 27.06.2019.

Već sam komentirao da je Ana samo vješta manipulatorica mase koja se nije u stanju sama pokrenuti i napraviti nešto suvislo za svoj život..Njenom suprugu je očito prdkipjelo jer gospođi je lažna slava udarila u glavu..jadni svijete tko Vam život kreira? Lako je druhima laprdati i dojeliti syvjete, ispirati mozak..kadtad se neke stvari otkriju..zabluda je velika obmana ljudskog roda..pa i kažnjivo..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije