Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
davor bruketa piše za večernji:

Andrés Reisinger ili kako izbrisati granicu između digitalnog i stvarnog

Profimedia
05.03.2023.
u 16:00

Andrés je umjetnik, redatelj, dizajner i 3D grafički dizajner koji se fokusira na industrijski dizajn, arhitekturu, skulpturu, konceptualnu umjetnost, instalacije i 3D digitalnu umjetnost. Kako je sam rekao, kreativan je jer svijet ne može zamisliti kao ''copy paste mjesto'' već želi stvoriti nešto novo, nikad viđeno. Reisinger svoj rad opisuje kao '''odraz neobičnog osjećaja, onog u kojem je teško razlučiti pripada li fizičkom ili digitalnom području, stvarnosti ili fantaziji''.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?