Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 KUHAJ

Andrej i Marijan dobili bod unatoč ljuski u jelu!

3,2,1 kuhaj
Foto: RTL
1/5
06.12.2017.
u 00:05

Četiri para imala su 75 minuta za pripremu dva jelovnika, no nekima ni to nije bilo dovoljno da pred žiri donesu predjelo, glavno jelo i desert – u cijelosti i sa svim sastojcima iz recepata.

S obzirom da se nalaze korak bliže finalu, natjecatelji showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' trebaju paziti na svaki segment kuhanja, pa čak i na ono osnovno kao što je čišćenje namirnica. Žiri više ne može tolerirati propuste!

Četiri para imala su 75 minuta za pripremu dva jelovnika, no nekima ni to nije bilo dovoljno da pred žiri donesu predjelo, glavno jelo i desert – u cijelosti i sa svim sastojcima iz recepata. Anto i Antonio na kušanje nisu donijeli muffine jer ih nisu stigli ispeći na vrijeme. Čak im je i predjelo bilo nedovršeno jer su u tartaru nedostajale čak dvije komponente – kapari i mladi luk.

Andrej i Marijan radili su po istom receptu kao i Slavonci, no na kušanje su ipak donijeli tri tanjura i sve sastojke pa im je žiri progledao kroz prste i dodijelio prednost u ovom okršaju snaga, unatoč tomu što su u tartaru pronašli ljuskicu brancina.

Bada i Toca „borili su se“ protiv Morane i Domagoja istim jelovnikom, no velika količina soli u predjelu i glavnom jelu te žilavi svinjski file neuglednog izgleda, koji Matu Jankovića podsjeća na „ono što stavimo ispod stola kada se ljulja“, presudio je u Moraninu i Domagojevu korist.

U posljednjem krugu natjecanja ostale su još samo dvije utakmice. Bit će zanimljivo vidjeti omjer snaga između Andreja i Marijana te Morane i Domagoja koji na tablici imaju svaki po 2 boda, odnosno Bade i Toce protiv Ante i Antonija koji nemaju niti jedan osvojen bod.

Ne propustite novi nastavak kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, u srijedu 6. prosinca u 21:40 sati na RTL-u!

3,2,1 kuhaj
1/10

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije