Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
splitska glumica

Ana Gruica komentirala popis stanovništva: 'Međusobno smo se izglodali i pojeli od ljubomore'

Foto: Instagram
1/7
14.01.2022.
u 22:00

Na rezultat popisa stanovništa, koji je pokazao da Hrvata ima čak 400.000 manje nego ranije, osvrnula se i splitska glumica i fitness instruktorica Ana Gruica Uglešić.

U petak prijepodne objavljeni su i službeni podaci popisa stanovništva. Prema popisu Hrvata trenutno ima 3,88 milijuna, a odmah nakon što je objavljen taj podatak uslijedile su brojne reakcije na društvenim mrežama. Na rezultat popisa stanovništva, koji je pokazao da Hrvata ima čak 400.000 manje nego ranije, osvrnula se i splitska glumica i fitness instruktorica Ana Gruica Uglešić. 

- Još niste shvatili? Nitko se nije raselio, nego smo se međusobno izglodali i pojeli od ljubomore i jala na susjedovu 'zeleniju travu. Od 2011. Hrvati su uspjeli pojesti 400.000 Hrvata! Od gluposti, neukosti i uskih horizonata sami smo sebi smanjili broj stanovništva - napisala je glumica. 

- Dok ne budemo na isti način voljeli zemlju po kojoj hodamo i ljude koji u njoj žive, ništa od nas neće biti. Živjela mala bara puna malih krokodila. Živio kanibalizam na Balkanu. Živjela nama naša mati Hrvatska! PS. Ako Kinezi budu trebali manji broj stanovništva, neka samo uvezu Hrvate. Mi ćemo ih brzo naučiti kako filozofirati, po cijele dane pričati 'trebalo bi ovo, trebalo bi ono' - dodala je Gruica. Na kraju se osvrnula i na tromost birokracije. - Uglavnom, dat ćemo im brzi kurs razvaljivanja države, ali ćemo i na taj natječaj za kurs zbog tromosti sustava i papira zakasniti aplicirati i nećemo uspjeti prodati ni taj jedan jedini autohtoni proizvod koji imamo - zaključila je Ana Gruica Uglešić.

Foto: Instagram

VIDEO Počinje izbor za Večernjakovu ružu!

 

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar skandalist
skandalist
22:57 14.01.2022.

Svi u društvu, ali baš svi imaju svoju odgovornost zbog toga. Osim medija!! Ti ustrajno i opetovano pozivaju Hrvatice i Hrvate da ostanu u Hrvatskoj.

FR
Freudenreichova
22:47 14.01.2022.

Kaj ova radi u zivotu ?

HO
homofob
22:43 14.01.2022.

Nadite, pod hitno, onu Mandarinu sto si napumpala kabumzere a prodaje voce pa postala “glumica”! Moramo cuti njene mudrosti prije nego umremo od pameti pola miliona glumica!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije