Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mame na ekranima

Ana Brdarić i Antonija Stupar vraćaju se s porodiljnog

rtl party
pixsell
18.09.2011.
u 22:00

RTL-ove voditeljice prvi put će ostaviti svoje klince koje će dok one rade čuvati tate koji za sve imaju razumijevanja

Ljepše nego ikada i spremne na nove radne pobjede, voditeljice RTL televizije Ana Brdarić Boljat i Antonija Stupar Jurkin, nakon rodiljnog dopusta, vraćaju se na mali ekran!

– Osjećam se pomalo izgubljeno jer nije me bilo deset mjeseci. Čini mi se kao da sam bila u nekom drugom svijetu i sad se vraćam u stari, a opet novi svijet. Moram priznati da imam malu tremu, ne toliko od same prezentacije vijesti, koliko od cijelog dana koji mu prethodi. Mislim da sam izgubila konce i moram ih ponovno pohvatati – iskreno priznaje Ana, koja svoju šihtu započinje iduće subote kao voditeljica središnje informativne emisije “RTL Danas”. – Radit ću samo vikendom jer se još ne mogu odlučiti da se potpuno odvojim od sina. Tako da sam s uredništvom uspjela spojiti ugodno s korisnim. Vikendom će Antu čuvati tata, a preko tjedna je u maminim rukama – dodaje 31-godišnja Ana. Njezina kolegica Antonija Stupar Jurkin zamijenit će Tatjanu Jurić u magazinu “Exkluziv vikend”.

– Prvu emisiju vodim iduće nedjelje i jako se veselim. Potpuno sam spremna za povratak, a tremu nemam. Jedva čekam da krenemo – ushićeno govori Antonija te otkriva da ćemo emisiju gledati u potpuno novom ruhu, isto ostaje samo vrijeme emitiranja, nedjelja u 18.05 sati.

– Novo je uredništvo, novinari, teme, gosti kolumnisti, a imamo i novi studio. Bit će super! Očekujte neočekivano – najavljuje lijepa RTL-ovka.

Iako joj odvajanje od desetomjesečnog sinčića neće biti lako, Ana ističe da se zaželjela posla. – Ne mislim da će mi biti naporno, dapače mislim da ću doma puniti baterije za posao, i obrnuto – veseli se iskusna “informativka”. Na pitanje o njenu najvećem blagu, ne prestaje se smiješiti. – Najljepše mi je kad me Ante zagrli i kad se nasmije, onda svi problemi nestanu – kaže sretna mama pa dodaje: – Znatiželjan je i svojeglav, prava mala Škorpijica. Suprug Marko i ja pokušavamo se snaći s njim, ali mislim da nas je već počeo motati oko malog prsta.

Njena tročlana obitelj živi u potpunom skladu i ljubavi, a to pokazuju i sljedeće Anine riječi: – Muž je moja desna ruka, fantastičan je s djecom. Osim toga, velika mi je podrška i kad je posao u pitanju. On nije iz moje branše tako da je prekrasno što razumije da ponekad moram raditi cijeli dan. Ja možda ne bih mogla razumjeti da je on stalno odsutan.

Ništa drugačije nije ni u obiteljskom gnijezdu Antonije Stupar Jurkin. Suprug Ivan rado je pričuvao sedmomjesečnu Paolu dok se mama prošli četvrtak opustila u društvu kolegica na RTL-ovu partiju. – Upravo mi je poslao SMS da je sve u redu – veselo je rekla 30-godišnjakinja te otkrila od koga je njena kći naslijedila izgled, a od koga karakter.

– Svi kažu da je na muža, a onda se ja složim da nalikuje tati, a da je dobra na mamu.

Majčinstvo ih, slažu se povratnice na ekran, potpuno ispunjava. – Da mi je netko rekao da će biti toliko teško, ne bih mu vjerovala, ali niti da će biti ovako lijepo – zaključuje Ana.

Ključne riječi
RTL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije