Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čeka je zatvor

Poznatoj glumici prijeti doživotni zatvor! U kultu sudjelovala u stravičnim zločinima

Foto: Reuters/Pixsell
22.04.2018.
u 12:55

Allison Mack kao članica kulta Nxivm bila je glavna pomagačica vođi ovog kulta i zadatak joj je bio dovoditi mu robinje i prisiljavati ih na prostituciju.

Glumici Allison Mack, koju pamtimo po ulozi Chloe Sullivan u seriji 'Smallville' prijeti od 15 godina do doživotnog zatvora. 

Naime, uhićena je pod optužbom da je sudjelovala u krijumčarenju i trgovini ljudima te da ih je prisiljavala na prostituciju.  Sve navedeno učinila je kao članica kontroverznog kulta Nxivm, a do Allison je policija došla nakon što je uhitila suosnivača kulta Keitha Ranierea. Istraga je pokazala kako je ovo tajno društvo zlostavljalo žene i prisiljavali su ih na bavljenje prostitucijom.

Keith je, piše The Guardian, svim ženama istetovirao inicijale svog imena i bile su njegove robinje koje je izgladnjivao. Policija je otkrila kako mu je glavna pomagačica bila upravo Allison koja je u kult došla prije šest godina. Njen glavni zadatak je bio da mu dovodi nove robinje i da ih ucjenjuje. 

Komentara 19

PA
pan-am
14:07 22.04.2018.

Ima ko kakav zicer na kladi ?

BM
branko.mihalic1
20:28 22.04.2018.

kako su ljudi povodljivi i doslovno glupi

RE
Rex
23:46 22.04.2018.

Kod nas bi dobila uvjetno jednu godinu ili samo ukor

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije