Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekinula šutnju

Amber Heard prvi put nakon poraza: 'Čak i ako zaslužujem ovu mržnju i bijes...'

Johnny Depp defamation case against Amber Heard continues in Fairfax, Virginia
Foto: POOL/REUTERS
1/21
14.06.2022.
u 16:02

U trodjelnom intervjuu koji je snimila za emisiju Today, a koji se počeo prikazivati u ponedjeljak, prekinula je šutnju i osvrnula se na "mržnju i ljutnju" s kojom se suočavala tijekom suđenja.

Amber Heard (36) po prvi je put prekinula šutnju i komentirala poraz od bivšeg supruga Johnnyja Deppa. U trodijelnom intervjuu koji je snimila za emisiju Today, a koji se počeo prikazivati u ponedjeljak, prekinula je šutnju i osvrnula se na "mržnju i ljutnju" s kojom se suočavala tijekom suđenja. Kazala je kako je odluka donesena nepravedno protiv nje.

Tvrdi, također, da su porotu na odluku potaknule društvene mreže, a sugerirala je da ih je osvojila Deppova "odlična gluma".

- Čak i ako zaslužujem ovu mržnju i bijes, a čak i ako mislite da lažem, ipak me niste mogli pogledati u oči. Ne možete mi reći da mislite da je ovo bilo pošteno - kazala je Amber Heard.

Inače, porota je presudila da je Heard oklevetala svog bivšeg supruga objavljivanjem članka u Washington Postu o tome da je preživjela seksualno napastovanje. Naloženo joj je da Deppu isplati 10 milijuna dolara nadoknade štete i pet milijuna kaznene štete, iako je drugu isplatu sudac smanjio na 350 tisuća dolara. Dobila je relativno beznačajnih dva milijuna dolara odštete, što znači da je Depp odustao od slučaja s Heard, koja mu je dužna 8,35 milijuna dolara, piše Daily Mail.

Heard je optužila porotu da ih je osvojila "izvrsna gluma" i "ugled" njenog bivšeg supruga u javnosti te je sugerirala da je Depp potaknuo porotnike tako što je izabrao "plaćene zaposlenike" da svjedoče u njegovo ime.

Podsjetimo, tijekom svih šest tjedana suđenja društvene mreže su bile preplavljene objavama u znaku podrške Deppu pod hashtagom #JusticeForJohnnyDepp. Od 13. lipnja, navedeni hashtag je imao više od 20,6 milijardi pregleda na TikToku, dok je oznaka #JusticeForAmberHeard imala relativno niskih 92,4 milijuna pregleda.

No, unatoč inzistiranju da su društvene mreže odigrale ključnu ulogu u ishodu suđenja, Heard tvrdi da ne shvaća negativna mišljenja javnosti, inzistirajući da je "nije briga što tko misli o njoj".

- Nije me briga što netko misli o meni ili kakve prosudbe želite donijeti o onome što se dogodilo u privatnosti moje kuće, u mom braku, iza zatvorenih vrata' - rekla je i dodala:  - Ne pretpostavljam da bi prosječna osoba trebala znati te stvari tako da to ne shvaćam osobno.

Ovo je prvi put da se Amber javno izjasnila o presudi, nakon što je istu kratko komentirala u objavi u kojoj ju je nazvala  'neuspjehom za druge žene'. Njezin intervju u cijelosti će se emitirati na NBC-jevom Datelineu ovog petka u 20 sati.

VIDEO Željko Kerum zapjevao je Cocin hit i osramotio se

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Križari
Križari
16:30 14.06.2022.

Ja bi te lagano mogao pogledati u oči i reći ti: Zaslužuješ svu mržnju i bijes.

ZA
zagabria8
16:23 14.06.2022.

Misla opelješiti Deppa za milijune sada će ona ostati olakšana za milijune. Nešto je ukrivo krenulo u #meToo pokretu, nisu dobro koridinirani

CE
centirion
16:48 14.06.2022.

Golddiger! Što nije tužila nekog siromaha ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije