Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
celebrity masterchef

Alka se u kuhinji osjeća kao Mirko Filipović prije borbe, a Nives je u strahu

mastechef
Foto: NovaTV
1/8
13.03.2014.
u 12:00

Druga epizoda pred MasterChef kandidate donosi nove izazove i uzbuđenja, a tko će ispasti provjerite u nedjelju

Druga epizoda pred MasterChef kandidate donosi nove izazove i uzbuđenja. Alka se drugi dan u kuhinji već osjeća kao Mirko Filipović prije borbe, a Nives je u strahu da neće proći nove izazove.

– Prednost koju ćete danas dobiti igra značajnu ulogu u vašem ostanku u emisiji! – kandidatima će poručiti Andrej Barbieri. Nakon što su se kandidati predstavili sa svojim autorskim jelima, žiri je stekao dojam o kulinarskim sposobnostima svakog od njih. U testu koji će uslijediti žiri će provjeriti i njihovo kulinarsko predznanje.

– Nadam se da ću se relativno dobro snaći, da se ne osramotim – izjavio je Skoko.

Celebrity kandidati morat će dobro naoštriti svoja osjetila jer je pred njima težak zadatak: pogoditi što više salata, klica i začina koje je žiri stavio pred njih. Kandidat ili kandidatkinja koji je u prethodnoj epizodi napravio najbolje autorsko jelo u ovom će izazovu imati prednost nad ostalima te će mu se na točne odgovore dodati još dva boda više.

>>Nives Celzijus: Nisu padali lonci, ali je padalo sve ostalo. Opekla sam se i porezala

Nakon Testa osjetila pred Nikšom, Alkom, Ivicom i Nives bit će prvi eliminacijski izazov: što bolje replicirati zadano jelo. Privilegiju odabira jela imat će pobjednik Testa osjetila, a ono će za kandidate biti najvažnije jelo koje su dosad pripremili u ovoj kuhinji jer kuhaju za ostanak u showu. Budući da kandidati ipak nisu na ´domaćem´ terenu, stres i napetost mogli bi učiniti svoje.

Saznat ćemo tko je najbolji poznavatelj salata, tko se najbolje snašao s mašinicom za tijesto, ali i za koga će ovo biti posljednje kuhanje u najpoznatijoj kuhinji u Hrvatskoj.

Drugo izdanje Celebrity MasterChefa zakazano je za nedjelju na Novoj TV.

Foto: NovaTV

Komentara 3

SE
sestrićna
12:56 13.03.2014.

da je skidanje gaćica na meniju bez straha bi se curke proslavile..

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
15:23 13.03.2014.

Alka ima sve uvjete da dobro kuha i da se uz nju dobro najedeš i dobro zadovoljiš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije