Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moćna transformacija

Adele otkrila način na koji je smršavjela gotovo 50kg: 'Nije točno da sam pratila dijete'

Foto: Instagram
1/13
23.01.2022.
u 18:00

Osim toga, oslobodila se i napadaja anksioznosti kojih je dobila nakon razlaza sa Simonom Koneckim 2019.

Britanska pjevačica Adele (33) se u listopadu prošle godine vratila na glazbenu scenu nakon par godina pauze i oduševila ne samo novim singlom "Easy on Me" već i svojom fizičkom transformacijom. Naime, glazbena diva smršavjela je gotovo 50kg nakon razvoda.

- Vježbati sam počela zbog moje tjeskobe. Vježbajući sam se osjećala bolje. Nikada se nije radilo o mršavljenju, već o tome da postanem snažnija psihički. Postala sam poprilično ovisan o tome. Vježbam dva ili tri puta dnevno - rekla je Adele za Vogue.

Otkrila je da je neumorno vježbala, kombinirala kružne i funkcionalne treninge. Tako je radila više puta dnevno tri godine, a od početka pandemije je još povećala treninge. Konkretno, ujutro bi dizala utege, poslijepodne pješačila brdovitim terenom ili boksala, a navečer odradila kardio trening. Ojačala je mišiće toliko da danas diže 77 kilograma utega. Motivatori su joj bili treneri poput Grega Mielea u teretani Heart & Hustle Los Angelesa, koja je omiljena među holivudskim zvijezdama.

Međutim, u medijima su se u međuvremenu pojavile informacije da je bila na raznim dijetama, među njima i onoj sirtuinskoj. Pjevačica je za Vogue to sve opovrgnula, tvrdeći da je gubitak kilograma posljedica obilnog znojenja tijekom treninga, a s obzirom na to da se puno trošila, morala je energiju redovito nadoknađivati i umjesto dva velika obroka jela je malo po malo cijeli dan. Adele je time nabildala samopouzdanje, osjećala se snažnije i riješila se ovisnosti - o mobitelu. Osim toga, oslobodila se i napadaja anksioznosti kojih je dobila nakon razlaza sa Simonom Koneckim 2019., s kojim je provela osam godina i dobila sina.

VIDEO>>Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glumačkog ostvarenja godine

 

Ključne riječi

Komentara 2

GH
ghosts
07:11 24.01.2022.

Postala sam poprilično ovisan o tome.??? Oli je on/a transrodan/ a?????

VO
vorda400
20:12 23.01.2022.

I promijenila je "skakača" crnac je istjerao salo iz nje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije