Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suosjećajna glumica

A. Jolie požuruje međunarodnu pomoć za libijske izbjeglice

angelina jolie
reuters
03.03.2011.
u 11:09

Ne želimo jednog dana pogledati u prošlost i vidjeti da smo upravo mi odgovorni za smrt civila u toj zemlji, poručila je Angelina.

Angelina Jolie jedna je od rijetkih hollywoodskih zvijezda koje su izrazile želju pomoći ugroženom libijskom narodu . 

–  Ne želimo jednog dana pogledati u prošlost i vidjeti da smo upravo mi odgovorni za smrt civila u toj zemlji – poručila je Angelina koja je kao ambasadorica UNHCR-a prije dva dana boravila u Afganistanu i posjetila izbjeglice koji su se nakon deset godina egzila vratili kući.

– Kao svjedoci krize u sjevernoj Africi trebamo reagirati odmah, zaštiti civile i ne dopustiti da nedužni ljudi budu nečije mete. Trebamo biti svjesni da, ako ne pomognemo tim ljudima ponovo stati na noge, kriza u svijetu samo će se povećati – izjavila je 35-godišnja glumica.

Ključne riječi

Komentara 1

NI
nidjomidjo
12:15 03.03.2011.

I odmah će si usput pokupit i klinca ili klinku neku kao suvenir, hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije