Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rafaela Franić

Pripreme za Milano uz privatne treninge i skupe šopinge

rafaela
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/4
08.12.2010.
u 19:30

– Nakon što završim sve obveze u Hrvatskoj i s obitelji proslavim blagdane, zaputit ću se u Milano i započeti inozemnu karijeru – kazala nam je Rafaela.

Za razliku od prve pobjednice Hrvatskog top modela otprije dvije godine, Sabine Behlić, ovogodišnja "prvakinja natjecanja" odmah je počela raditi. Prvi tjedan njezina života pod titulom najzgodnije protječe u užurbanom ritmu pa Rafaela nema vremena za druženja s prijateljima i obitelji. Nakon niza intervjua koje je morala odraditi za sve domaće medije, uslijedila su i prva snimanja, vježbanja, pripremanja...

Rafaela Franić postala je novo zaštitno lice Fashion.hr te je odmah stala pred stiliste i objektive.

– Nakon što završim sve obveze u Hrvatskoj i s obitelji proslavim blagdane, zaputit ću se u Milano i započeti inozemnu karijeru – kazala nam je Rafaela. Iz agencije Women Model Management dobila je naputke da se nikamo ne žuri te da k njima dođe kad bude spremna – u idućih mjesec dana.

Dotad će Rafaela obaviti sve završne pripreme – od šopinga, u kojem su je Večernjakove kamere uhvatile ovoga tjedna, do psihofizičkih treninga koji će je spremiti na sve što joj karijera i život donose. Prema preporuci Vanje Rupene, doznajemo, unajmila je privatnu trenericu koja će joj tijelo dovesti do savršenstva, a još uvijek svakodnevno vježba držanje, hod i stav kojim će osvojiti svijet!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije