Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaljubljen

Marin Čilić i njegova djevojka Božić slave u Međugorju

Marin Čilić
Foto: Siniša Kanižaj/Pixsell
1/3
13.12.2010.
u 20:36

Na božićni koncert u HNK mladi tenisač je doveo svoju djevojku Kristinu Milković.

Među brojnim poznatim uzvanicima u gledalištu se našao i tenisač Marin Čilić. Sramežljivi 21-godišnjak, koji je postavši juniorski prvak svijeta zaradio nadimak “Čudo iz Međugorja”, sramežljivo se provlačio pokraj fotoreportera vodeći za ruku lijepu, visoku Dubrovčanku Kristinu Milković.

– Došao sam s djevojkom i uživam. Božić ćemo provesti doma u Međugorju, ali svatko kod svoje obitelji, a Novu godinu ja radno jer idem na turnir u Indiju – rekao je Marin i odbio otkriti više detalja o svojoj ljubavi.

A djevojka je tek procijedila da neće biti Marinova pratnja na poslovnom putu u Indiju.

Ključne riječi

Komentara 33

QQ
qqq
08:52 14.12.2010.

više liče na brata i sestru nego na par

OB
-obrisani-
12:38 14.12.2010.

DŠ je u pravu... Još jedan rvat po zanimanju. Neka ga slavi gdje hoće samo ga nemojte slaviti u Hrvatskoj...

WO
Wolf23
22:17 14.12.2010.

14.12.2010. u 05:05h jadranko primorac je napisao/la: DS, Puknut ces od mrznje prema svemu sto je lijepo u Hrvatskoj Neka ti Gospodin Bog rijesi sve probleme i sumnje .............. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Više ništa u Hrvatskoj nije ljepo, nego je sve ružno, sivo i jadno i to upravo zahvaljujući onima koji su se zaklinjali u boga, državu i krista. A što se tiće ovih mladih ljudi budite sigurni da će Marin i njegova draga život provesti izvan Hrvatske kao i svi ostali pravi domoljubi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije