Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danijela martinović

"I ja sam, kao i mnoge žene, prošla emocionalnu krizu u vezi"

danijela (1)
Foto: Photo
1/8
29.10.2010.
u 19:30

– Smatram da se za ljubav ne treba boriti ako je ona prava. Moj je moto u ljubavi uvijek bio “daj sve i ne traži ništa”. A moja i Petrova ljubav jednostavno je sudbina, tako nam se namjestilo – iskrena je pjevačica.

Poslije poplave razvoda u današnje vrijeme koja, čini se, neće tako skoro prestati, o bračnoj krizi jednog para nije odoljela zapjevati i splitska pjevačica Danijela Martinović. U najnovijem singlu “Pola, pola” Danijela progovara o teškim emocionalnim trenucima žene koja se suočava s bračnim krahom, a glavnu ulogu u njezinu videospotu, koji je nedavno snimljen u prekrasnu ambijentu predsjedničke vile kompleksa Melia Istrian Villas u Umagu pod redateljskom palicom Darka Drinovca, ima zagrebački glumac Petar Ćiritović.

Pravi negativac

– Odabrala sam Petra jer ima iskustva s negativnim likovima, a smatram da samo karakterno jaki glumci mogu glumiti negativce. Bio mi je potreban netko tko će izrazima lica znati pokazati pravu emocionalnu buru koju prolazi. Petar je bio pun pogodak, sigurna sam da će se publici svidjeti spot u kojem smo se i fizički obračunali – kaže pjevačica koja na svom novom albumu koji izlazi na početku sljedeće godine surađuje i s Antonijom Šolom.

– Svađe, krize u braku i razvod česte su situacije koje se rijetko pojavljuju u pjesmama. O tome nisam pjevala dosad i zbog toga mi je ovo velik izazov. Malo je žena koje se u životu nisu našle u sličnoj situaciji, mnoge su prošle ljubavne krize sa svojim partnerom – smatra Danijela i dodaje kako se i sama našla u takvoj situaciji, no za ljubav se, kaže, nikad nije borila. Sa svojim partnerom Petrom Grašom odoljela je mnogim ljubavnim burama i neverama koje zbog obostrana truda nikad nisu završile rastankom.

Daje sve i ne traži ništa

– Smatram da se za ljubav ne treba boriti ako je ona prava. Moj je moto u ljubavi uvijek bio “daj sve i ne traži ništa”. A moja i Petrova ljubav jednostavno je sudbina, tako nam se namjestilo – iskrena je pjevačica koja se posljednjih mjeseci isključivo posvetila novom albumu.

– Na njemu će biti za svakog ponešto. Radujem se dvjema predivnim baladama, tu je i duet s Halidom Bešlićem, sigurna sam da će svačiji ukus biti zadovoljen – zaključuje Danijela koju smo zatekli na odmoru u Udinama s Petrom Grašom i prijateljima. Novi album donosi i novi vamp-imidž pjevačice pa će se 39-godišnjakinja napokon od vječnog curetka preobraziti u pravu zrelu ženu.

Komentara 7

SP
spancro
22:17 31.10.2010.

prije jugoplastika a sada croplastika

OB
-obrisani-
19:58 29.10.2010.

Sve su \"One\", prosle kroz bracnu krizu, sto je sa muskarcima. Oni kao da ne postoje ili ne prolaze kroz bracnu krizu. I na kraju, muskarci su uvijek krivi

GO
gogafmm
11:37 30.10.2010.

...fuj....u sta se pretvorila...postala je komad plastike...k\'o Sopekica!Zalosno!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije