Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najluđa noć

Gibonni dogovorio novogodišnju gažu na Trgu slikara u Budvi

Gibonni koncert u Zadru
Dino Stanin/Pixsell
10.11.2010.
u 16:51

To je prvi put da će Gibonni pjevati u Crnoj Gori, a očekuje se velik broj poklonika njegove glazbe. Koncert će biti besplatan, a organizira ga Turistička organizacija Budve

Zlatan Stipišić Gibonni dogovorio je gdje će pjevati za Novu godinu. Iako detalji o honoraru još nisu poznati, srbijanski Blic kaže da će popularni kantautor 2011. godinu dočekati u Budvi, na Trgu slikara ispred Starog grada. To je prvi put da će Gibonni pjevati u Crnoj Gori, a očekuje se velik broj poklonika njegove glazbe. Koncert će biti besplatan, a organizira ga Turistička organizacija Budve.

Prije nastupa u Budvi Gibo će 1. prosinca održati koncert u Subotici, a njegov prvi spektakl u Srbiji bit će humanitarnog karaktera. Ulaznice su već u prodaji. Kako se neslužbeno doznaje, Gibonni sljedeće godine planira održati još koncerata u Srbiji, a s posebnim se nestrpljenjem očekuje koncert u Beogradu.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
21:20 10.11.2010.

Nije cudo da ce taj hsls -ovac koji je 2000 bio za promjene i pjevao za koaliciju ici pjevati u Crnu Goru..samo izvoli..sto se mene tice i ostani tamo...a tako sam volio Osmi Putnik..a ti si mi bas bezveze...i kakvo je to ime...Gibboni...hm..bezveze...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije