Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napokon tata

Dino Bubičić i Ivana Paris dobili sina Leonida

Petra Maroja, Ivana Paris, Dino Bubičić (1)
Antonio Bronić/Pixsell
03.01.2011.
u 13:26

Bivša manekenka Ivana Paris danas u 12.45 sati rodila je zdravog dječaka koji je dobio ime Leonid

Za supružnike Dinu Bubičića i Ivanu Paris godina nije mogla početi na bolji način. Bivši mister Hrvatske i nekadašnja manekenka danas su prvi put postali roditelji. Ivana je u 12 sati i 45 minuta na svijet donijela zdravog dječaka dugačkog 51 cm, koji je dobio ime Leonid po Dinovu djedu.

O rođenju sinčića Dino se samo nekoliko minuta nakon poroda pohvalio na Facebooku. Da jabuka ne bi pala daleko od stabla, Dino i Ivana nekoliko su mjeseci prije rođenja sina potpisali modni ugovor s markom Fox čije će zaštitno lice biti jučer rođeni Leonid. Sretni roditelji zbližili su se prije dvije godine na snimanju reality showa Farma Nove TV gdje su postali nerazdvojni.

Njihovo vjenčanje u studenom prošle godine u Puli dogodilo se pred 160 uzvanika i televizijskim kamerama koje su ih pratile u stopu. Samo nekoliko dana nakon vjenčanja Dino je promovirao svoju prvu knjigu "Od dilera do mistera", u kojoj je vrlo slikovito prepričao svoje zatvorske ali i ljubavne avanture s poznatim ženama domaće scene.

Komentara 6

AG
Agramer198
14:43 03.01.2011.

Jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj nadam se da su i tamo pustili kamere da snimaju?? Još samo nismo vidjeli oboje kako obavljaju veliku nuždu i nju kak se porađa... -.-

VI
visio
07:22 04.01.2011.

prvi!

FI
fila
18:27 03.01.2011.

Neka im bude sa srećom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije