Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jelovci

Pokušavajući ugasiti vatru, nagutao se dima i onesvijestio

gase
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
21.03.2012.
u 12:54

Zbog ozljeda 69-godišnjak je prevezen u KBC Rijeka, a požar je lokaliziran u 15.50 sati

Jedna je osoba ozlijeđena u požaru koji je izbio jučer nakon 13 sati na poljoprivrednom zemljištu pokraj Jelovaca na području istarske općine Tinjan. Požar je buknuo kada je 69-godišnjak iz Kringe na svom poljoprivrednom zemljištu palio sitno granje te je zbog naleta vjetra izgubio nadzor nad vatrom koja se vrlo brzo proširila. Pokušavajući ugasiti vatru, muškarcu je zbog udisanja dima pozlilo te se onesvijestio. Zbog zadobivenih ozljeda 69-godišnjak je prevezen u KBC Rijeka. Požar su u 15.50 sati lokalizirali djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Pazin, a zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti od požara slijedi obavijest Inspektoratu Policijske uprave istarske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije